17 / 05 / 2024

E-Ofis iletişim

E-Ofis iletişim

Girişimcileri ve ofisine bağlı kalmayıp mobil çalışmayı tercih edenleri hedef alan Sanal Ofisler ofis maaliyetlerini minimuma indirirken aynı zamanda hızlı ve güvenle büyümek isteyen işletmeler için gerekli konforu ve zamanı sağlamaktadır...

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Abukan ve Uğur Özant tarafından kuruldu.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

Kuzu Effect satış ofisi iletişim!

Kuzu Effect projesi Ankara Çankaya'da Oran bölgesinde hayata geçiriliyor. 203 rezidans daire, 44 ofis ve açık çarşı alanından meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. İşte Kuzu Effect satış ofisi iletişim bilgileri...

Torkam İnşaat E-5 iletişim!

Torkam İnşaat E-5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nisan ayında satışa sunulacak projede 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim!

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Atmaca Gayrimenkul projesi Bahçeşehir Hayat Evleri, Eylül'de satışa sunulacak...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Adatepe Hasbahçe iletişim!

Toplam 200 daireden meydana gelen Adatepe Hasbahçe projesi Tora İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Adatepe Hasbahçe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bahçeşehir Strada Akzirve iletişim!

Bahçeşehir Strada Akzirve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Strada Evleri'nde fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor...

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim!

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yedi Mavi projesinde ev fiyatları 870 bin TL'den başlıyor...

E-Ofis iletişim Haberi

E-Ofis iletişim

Girişimcileri ve ofisine bağlı kalmayıp mobil çalışmayı tercih edenleri hedef alan Sanal Ofis konseptini eOfis farkıyla yaşayın. Prestijli lokasyonlarda bir iş adresinin yanı sıra telefonlarınızın şirketinizin adıyla cevaplandığı, posta ve kargolarınızın şirketinizin adına alınıp, talep doğrultusunda istediğiniz adrese yönlendirildiği sekreterya hizmetini alabildiğiniz Sanal Ofis hizmeti sayesinde siz işe gitmezsiniz iş sizin ayağınıza gelir.

Ayrıca akıllı telefonlarınızdan ve web üzerinden işinizi takip edebileceğiniz mobil uygulama servislerine erişim ve EGS Business Park-Yeşilköy,Marmara Forum Garden Office-Bakırköy, Elhamra İş Hanı-İstiklal Caddesi, Flora Suite Office-Ataşehir ve Hukukçular Towers-Kartal'da şubelerinde ayda 2 saat toplantı odalarının kullanım hakkını kazanırlar.

2010 yılında Yeşilköy EGS Business Blokları'nda Kurulan eOfis, dünya çapında birçok ülkede hizmet ağı bulunan Alliance Business Centers Network (ABCN-www.abcn.com) ve eOffice kuruluşu üyesidir.

Ofis maaliyetlerini minimuma indirirken aynı zamanda...