02 / 05 / 2024

E-Ofis büyümek isteyen işletmeler için konforu ve zamanı sağlıyor!

E-Ofis büyümek isteyen işletmeler için konforu ve zamanı sağlıyor!

Girişimcileri ve ofisine bağlı kalmayıp mobil çalışmayı tercih edenleri hedef alan Sanal Ofisler ofis maaliyetlerini minimuma indirirken aynı zamanda hızlı ve güvenle büyümek isteyen işletmeler için gerekli konforu ve zamanı sağlamaktadır...



Girişimcileri ve ofisine bağlı kalmayıp mobil çalışmayı tercih edenleri hedef alan Sanal Ofis konseptini eOfis farkıyla yaşayın. Prestijli lokasyonlarda bir iş adresinin yanı sıra telefonlarınızın şirketinizin adıyla cevaplandığı, posta ve kargolarınızın şirketinizin adına alınıp, talep doğrultusunda istediğiniz adrese yönlendirildiği sekreterya hizmetini alabildiğiniz Sanal Ofis hizmeti sayesinde siz işe gitmezsiniz iş sizin ayağınıza gelir.

Ayrıca akıllı telefonlarınızdan ve web üzerinden işinizi takip edebileceğiniz mobil uygulama servislerine erişim ve EGS Business Park-Yeşilköy,Marmara Forum Garden Office-Bakırköy, Elhamra İş Hanı-İstiklal Caddesi, Flora Suite Office-Ataşehir ve Hukukçular Towers-Kartal'da şubelerinde ayda 2 saat toplantı odalarının kullanım hakkını kazanırlar.

2010 yılında Yeşilköy EGS Business Blokları'nda Kurulan eOfis, dünya çapında birçok ülkede hizmet ağı bulunan Alliance Business Centers Network (ABCN-www.abcn.com) ve eOffice kuruluşu üyesidir.

Ofis maaliyetlerini minimuma indirirken aynı zamanda hızlı ve güvenle büyümek isteyen işletmeler için gerekli konforu ve zamanı sağlamayı hedef alan ve yurtdışında kullanım oranı hayli yüksek olan Sanal Ofis'ler günümüzde Türkiye'de özellikle KOBİ'ler ve iş hayatına yeni başlayanlar firmalar arasında yaygınlaşmaya başlamıştır.




Geri Dön