17 / 05 / 2024

E-Ofis projeleri

E-Ofis projeleri

Girişimcileri ve ofisine bağlı kalmayıp mobil çalışmayı tercih edenleri hedef alan Sanal Ofisler ofis maaliyetlerini minimuma indirirken aynı zamanda hızlı ve güvenle büyümek isteyen işletmeler için gerekli konforu ve zamanı sağlamaktadır...

Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...

Son dönemde bilgisayar fiyatlarındaki artışlar, öğrenci ve ofis çalışanlarını uygun fiyatlı ve performanslı laptoplara yönlendirdi. Dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak pek çok ithal üründe yaşanan fiyat artışları, popüler markaların laptoplarını 20 bin TL'nin üzerine çıkardı. 

Antares Ofis Yönetimi E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antares Ofis Yönetimi E-Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Muradlı tarafından kuruldu.

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

TOKİ İstanbul projeleri için düğmeye bastı! 1.000'e yakın konut geliyor! Ev sahibi olmak isteyenlere ucuz konut müjdesi!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etme hedefi olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için düğmeye basıldı. TOKİ'nin İstanbul projelerinde tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

TOKİ'den 1.179 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Ülke genelinde alt gelir vatandaşları ev sahibi yapmak için çeşitli projeleri hayata geçiren TOKİ, çok sayıda konut satıldığını duyurdu. Satışa çıkarılan konutların aylık taksit tutarı 1.179 TL'den başlıyor. 

TOKİ'den ayda 898 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Ülke genelinde alt gelir vatandaşları ev sahibi yapmak için çeşitli projeleri hayata geçiren TOKİ, çok sayıda konut satıldığını duyurdu. Satışa çıkarılan konutların aylık taksit tutarı 898 TL'den başlıyor. 

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

TOKİ'den 141 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Ülke genelinde alt gelir vatandaşları ev sahibi yapmak için çeşitli projeleri hayata geçiren TOKİ, çok sayıda konutu satışa çıkardı. Satışa çıkarılan konutların fiyatı 141 bin TL'den başlıyor. 

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

Pandemide paylaşımlı ofisler nasıl olmalı?

Başarılı ofis projeleri ile ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya imza atan XL Mimarlık+Mühendislik Kurucusu Mimar Arda Işık, pandemi döneminde paylaşımlı ofislerde alınması gereken yapısal ve mekansal önlemleri anlattı.

E-Ofis projeleri Haberi

E-Ofis projeleri

Girişimcileri ve ofisine bağlı kalmayıp mobil çalışmayı tercih edenleri hedef alan Sanal Ofis konseptini eOfis farkıyla yaşayın. Prestijli lokasyonlarda bir iş adresinin yanı sıra telefonlarınızın şirketinizin adıyla cevaplandığı, posta ve kargolarınızın şirketinizin adına alınıp, talep doğrultusunda istediğiniz adrese yönlendirildiği sekreterya hizmetini alabildiğiniz Sanal Ofis hizmeti sayesinde siz işe gitmezsiniz iş sizin ayağınıza gelir.

Ayrıca akıllı telefonlarınızdan ve web üzerinden işinizi takip edebileceğiniz mobil uygulama servislerine erişim ve EGS Business Park-Yeşilköy,Marmara Forum Garden Office-Bakırköy, Elhamra İş Hanı-İstiklal Caddesi, Flora Suite Office-Ataşehir ve Hukukçular Towers-Kartal'da şubelerinde ayda 2 saat toplantı odalarının kullanım hakkını kazanırlar.

2010 yılında Yeşilköy EGS Business Blokları'nda Kurulan eOfis, dünya çapında birçok ülkede hizmet ağı bulunan Alliance Business Centers Network (ABCN-www.abcn.com) ve eOffice kuruluşu üyesidir.

Ofis maaliyetlerini minimuma indirirken aynı zamanda...