06 / 07 / 2024

E-Ofis ulaşım

E-Ofis ulaşım

Girişimcileri ve ofisine bağlı kalmayıp mobil çalışmayı tercih edenleri hedef alan Sanal Ofisler ofis maaliyetlerini minimuma indirirken aynı zamanda hızlı ve güvenle büyümek isteyen işletmeler için gerekli konforu ve zamanı sağlamaktadır...

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım!

Blokların 15 kat şeklinde yükseleceği proje Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında Bahçeşehir göletten 7- 8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Bahçeşehir lokasyonunda yer alıyor. Toplam arsa alanı 48 bin metrekare olarak belirlenen projede 225 adet bağımsız birim bulunuyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Bahçeşehir'de Asmalı Evler projesinin yanında bulunuyor. Proje 68 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia ulaşım!

Bahçeşehir Soyak Konforia ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor. 1. etabında 271 adet dairenin satışa sunulduğu projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

3. Köprü ulaşım yolu trafiğe açıldı!

Yapımında sona yaklaşılan ve ICA tarafından yürütülmekte olan, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yapılan Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri köylerine bağlayan ulaşım yolu araç trafiğine açıldı.

Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım!

Toplam 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı proje 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım bilgisine göre Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'nda ön tanıtımı yapılan projede 5 bin adet daire yer alıyor. Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunacak.

Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın mesafede bulunuyor. Dairelerin 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje 5 bin adet konuttan oluşuyor.

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım!

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım bilgileri kapsamında proje, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. Daire fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteren proje 5 bin adet konuttan oluşuyor.

E-Ofis ulaşım Haberi

E-Ofis ulaşım

Girişimcileri ve ofisine bağlı kalmayıp mobil çalışmayı tercih edenleri hedef alan Sanal Ofis konseptini eOfis farkıyla yaşayın. Prestijli lokasyonlarda bir iş adresinin yanı sıra telefonlarınızın şirketinizin adıyla cevaplandığı, posta ve kargolarınızın şirketinizin adına alınıp, talep doğrultusunda istediğiniz adrese yönlendirildiği sekreterya hizmetini alabildiğiniz Sanal Ofis hizmeti sayesinde siz işe gitmezsiniz iş sizin ayağınıza gelir.

Ayrıca akıllı telefonlarınızdan ve web üzerinden işinizi takip edebileceğiniz mobil uygulama servislerine erişim ve EGS Business Park-Yeşilköy,Marmara Forum Garden Office-Bakırköy, Elhamra İş Hanı-İstiklal Caddesi, Flora Suite Office-Ataşehir ve Hukukçular Towers-Kartal'da şubelerinde ayda 2 saat toplantı odalarının kullanım hakkını kazanırlar.

2010 yılında Yeşilköy EGS Business Blokları'nda Kurulan eOfis, dünya çapında birçok ülkede hizmet ağı bulunan Alliance Business Centers Network (ABCN-www.abcn.com) ve eOffice kuruluşu üyesidir.

Ofis maaliyetlerini minimuma indirirken aynı zamanda...