05 / 05 / 2024

E ticaret müşteri beklentisi

E ticaret müşteri beklentisi

Hakan Orhun, yılın 6 ayında sektörün ciro bazında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24 büyüdüğünü belirterek, "2014 sonunda pazarın yüzde 50 civarında büyüyeceğini ve e-ticareti kullanan kişi sayısının 12 milyona yaklaşacağını tahmin ediyoruz" dedi.

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

TikTok kullanıcıları müjde! E-ticaret dönemi başlıyor!

TikTok kullanıcılarının işini kolaylaştıracak yeni uygulamasını hayata geçiriyor. "Trendy Beat" ile e-ticaret dönemi başlayacak.

Ziraat Bankası müthiş bir kampanyayla geri döndü! E-ticaret alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, e-ticaret alışverişlerine yönelik efsane bir kampanya yaptı. Kampanyaya katılan müşterilere e-ticaret alışverişlerinde Bankkart Lira verileceği duyuruldu.

E-ticarette şok gelişmeler! Yeni kanun ile sektörde neler değişecek? İşte, yeni E-Ticaret Kanunu!

Pandemi döneminde artan dijitalleşme ile birlikte artık hemen hemen bütün ihtiyaçlarımızı e-ticaret kanallarından karşılar olduk. E-ticaret hacmindeki artış şirketlere yeni bir pazarlama ve dağıtım kanalı açarken, şimdi gündemde yeni E-Ticaret Kanunu var.

E-ticaret sektörü 10 milyar TL’lik en uzun geceye hazırlanıyor

Kasım ayını son derece hareketli geçiren ve beklentilerin üzerinde cirolara ulaşan e-ticaret sektörü, şimdi de en uzun gece olan 21 Aralık’a hazırlanıyor.

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

Mıracle Plus Gayrimenkul Ve E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mıracle Plus Gayrimenkul Ve E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Benyounes Negadi ve Hicham Benahmane ortaklığında kuruldu.

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şekh Noh ve Wael Masrıeh ortaklığında kuruldu.

Eısenmann Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eısenmann Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Eısenmann Gmbh tarafından kuruldu.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Yeşil GYO Esenyurt'taki 68 bağımsız bölümü 55.5 milyon TL'ye Wowwo E Ticaret'e sattı!

Yeşil GYO, İstanbul ili Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 Parselde 63 adet, 2947 Ada 48-49 Parsellerde 5 adet olmak üzere toplam 68 adet 5.120 m2 bağımsız bölümü Kdv dahil 55 milyon 500 bin TL'ye Wowwo E Ticaret'e sattı.

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

E ticaret müşteri beklentisi Haberi

E ticaret müşteri beklentisi


Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkanı Hakan Orhun, yılın 6 ayında sektörün ciro bazında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24 büyüdüğünü belirterek, "2014 sonunda pazarın yüzde 50 civarında büyüyeceğini ve e-ticareti kullanan kişi sayısının 12 milyona yaklaşacağını tahmin ediyoruz" dedi.  


Orhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yılın ocak-haziran döneminde toplam ciroların artış hızında 2012-2013 döneminin ilk 6 ayları karşılaştırıldığında düşüş görüldüğünü ifade ederek, söz konusu düşüşte yerel seçim döneminde satışlarda yaşanan durgunluk ve kredi kartına taksit sayısına sınırlama getiren düzenlemenin mücevher ve cep telefonu satışlarını olumsuz etkilemesinin belirleyici olduğunu söyledi. Teknoloji ve tüketici elektroniğinin en çok satın alınan ürünler arasında yer aldığını ifade eden Orhun, bunları tekstil, aksesuar, ev dekorasyonu, kozmetik ve ayakkabının izlediğini bildirdi.  


Haziran sonu itibarıyla...