19 / 05 / 2024

EB Dekor Yapı adres

EB Dekor Yapı adres

EB Dekor Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldırımçakar ve Erkan Demir ortaklığında kuruldu.

Artim Dekor Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artim Dekor Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Tuncal tarafından kuruldu.

381 bin 376 yapıdan, 30 milyon 388 bin 676 çipli beton numunesi alındı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Elektronik Beton İzleme Sistemi (EBİS) ile 381 bin yapının betonu, 30 milyondan fazla çipli beton numuneyle denetlenecek.

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

6 bin 450 yapı denetim firması denetlendi! 131 bin 700 binadan numune alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, geçen yıl yapı denetim firmalarına yönelik 6 bin 450 denetim yaptı. 198'ine idari para cezası kesildi. Aynı zamanda EBİS kapsamında bugüne kadar 131 bin 700 binadan 9 milyon 750 bin çipli beton numunesi alındı.

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Köşe tarafından kuruldu.

Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Yılmaz tarafından kuruldu.

Yapı denetiminde 'Elektronik Beton İzleme' dönemi!

Yapı denetimleri için yeni sistem bugün yürürlüğe girdi. Elektronik Beton İzleme Sistemi (EBİS) ile yeni yapı denetim sistemiyle beton numunelerinin elektronik ortamda takibi yapılacak.

EB Dekor Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Limited Şirketi kuruldu!

EB Dekor Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldırımçakar ve Erkan Demir ortaklığında kuruldu.

Asaf Dekor İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaf Dekor İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ersin Acar tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Araz Dekor Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Dekor Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Necdet Araz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Erge Sokak'ta kuruldu.

Mevlana Müzesi Şeb-i Arus'ta 70 bin kişiyi ağırladı!

Mevlana'nın 741. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri öncesi ücretsiz yapılan Mevlana Müzesi'ni, 11 gün boyunca 70 bin kişi ziyaret etti. Mevlana Müzesi Şeb-i Arus'ta 70 bin kişiyi ağırladı.

Bi Dekor Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Dekor Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Baradayı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi'nde kuruldu.

Efes Dekor Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efes Dekor Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yetkin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Kanarya Sokak'ta kuruldu.

EB Dekor Yapı adres Haberi

EB Dekor Yapı adres

EB Dekor Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldırımçakar ve Erkan Demir ortaklığında kuruldu.

EB Dekor Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Limited Şirketi konusu: 

Her türlü insaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu boru vedepolarının insaatı, kamuya ait binaların insaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdısı müteahhitlik hizmetleri, taseronluk hizmetleri, Her türlü insaat malzemelerini imalatı, tugla kiremit, kum, çimento, mıcır, insaat demiri, fayans , karo, kalebodur parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere dogramaları, hazır sıva, iç ve dıs sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı...