03 / 05 / 2024

EBRD 200 projeye yatırım

EBRD 200 projeye yatırım

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Ankara Temsilcisi Hüseyin Özhan, bankanın Türkiye’deki faaliyetlerine 2009’da başladığını ve bu zaman kadar 200’ün üzerinde projeye 8.8 milyar euro’luk yatırım yaptığını söyledi.

Akbank ve EBRD'den, afet bölgesine 90 milyon dolar destek!

Akbank ve EBRD, deprem bölgesi için 90 milyon dolara kadar kredi desteği anlaşması imzaladığını duyurdu. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Çiftçiler dikkat! 300 milyon TL hibe verilecek! Bakan Yumaklı az önce duyurdu!

Tarım ve Orman Bakanlığı, “Uzman Eller” projesi kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan bin 200 projeye toplamda 300 milyon TL hibe desteği vereceğini duyurdu. Bakanlık tarafından ödenen hibe tutarı toplamda 300 milyon TL'yi bulacak.

Ford Otosan’a, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan 200 milyon euro ek kredi!

Otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Ford Otosan’n, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD) 200 milyon euro tutarında ek kredi sağladığı duyuruldu.

Nef Arsa Balıkesir metrekare fiyatı 2 bin 200 TL!

Doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunan Nef Arsa Balıkesir projesi, metrekare başına minimum 2 bin 200 TL maksimum 48 bin TL fiyat aralıklarıyla alıcısını bekliyor. İşte projeye dair tüm ayrıntılar...

EBRD'den 282 projeye 11 milyar euro yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Holding, Nef, Arçelik, Yapı Kredi, Garanti, İş Bankası ve Migros gibi birçok firmayla iş birliği yaparken Türkiye’deki yatırımlarını 11 milyar euro'ya yükseltti.

Kartal'da 200 aile konut mağduru oldu!

Kartal’da 200 aile ev sahibi olma vaadiyle tüm paralarını bir projeye yatırdı ancak hayalleri suya düştü. Mağdurlar çatıya çıkarak eylem yaptı..

EBRD’de İstanbul metrosuna 83,3 milyon avroluk kredi!

EBRD Türkiye Direktörü Marquet: "İstanbul boğazının altından geçen Avrasya Tüneli’nin başarılı bir şekilde hizmete alınmasının ardından, yine bu metropol için gerçek bir fark yaratacak olan bu yeni prestijli projeye de birlikte finansman sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Katar'da 200 projeye 200 milyar dolar harcanacak!

Suudi Arabistan’ın başını çektiği yedi ülkenin Katar'la diplomatik ilişkileri kesme kararı alması Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki projeleri gündeme getirdi.

EBRD'den, 200 projeye 8.8 milyar euroluk yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Ankara Temsilcisi Hüseyin Özhan, bankanın Türkiye’deki faaliyetlerine 2009’da başladığını ve bu zaman kadar 200’ün üzerinde projeye 8.8 milyar euro’luk yatırım yaptığını söyledi.

Akfen Holding'in yatırımlarına 200 milyon dolarlık öz kaynak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, enerji sektöründeki yenilenebilir enerji yatırımları için EBRD ve IFC ile sözleşme imzaladı. ''Ortaklık kapsamında sağlanacak 200 milyon dolarlık öz kaynağı projelerimiz ile önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerde kullanacağız''dedi.

TOKİ emekliler için 200 bin konut üretecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun emeklileri ve dargelirli vatandaşlara verdiği ev müjdesi büyük sevince yol açtı. Yeni projeye göre emekliler ve dargelirliler için 200 bin konut üretilecek. TOKİ bu evleri 240 ay vade ve 250 lira taksitle sunacak.

Alpiş Group Bursa'da 270 dairelik projeye başlayacak!

Bursa'da yaklaşık bin prestijli konut ve yaklaşık 200 iş merkezi inşa eden Alpiş Group, nitelikli konut üretiminde butik projeler hayata geçirdi. Alpiş Group, Bursa'da 270 dairelik projeye başlamaya hazırlanıyor..

AE Mimarlık 2 yılda 200 projeye imza attı!

İstanbul'un önemli mimarlık ofislerinden biri olan AE Mimarlık, kentsel dönüşümün başlamasıyla birlikte parsel bazında 200 projeye imza attı. AE Mimarlık, önemli bir başarıya imza attı

EBRD 200 projeye yatırım Haberi

EBRD 200 projeye yatırım

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Ankara Temsilcisi Hüseyin Özhan, bankanın Türkiye’deki faaliyetlerine 2009’da  başladığını ve bu zaman kadar 200’ün üzerinde projeye 8.8 milyar euro’luk yatırım yaptığını söyledi.


EBRD tarafından İstanbul’da düzenlenen “Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı Mükemmeliyet Ödülleri Töreni” kapsamında bankanın yenilebilir enerji ve kaynak verimliliği projelerine yönelik sağladığı 400 milyon euro’luk finans paketinin tanıtımı gerçekleştirildi.


Özhan, “Geçen yıl Türkiye’de 43 projeye 1.9 milyar euro’luk yatırım yaptık. Bu da Türkiye’yi, EBRD içinde yatırım yapılan en büyük ülke konumuna getirdi”...