03 / 05 / 2024

Akbank ve EBRD'den, afet bölgesine 90 milyon dolar destek!

Akbank ve EBRD'den, afet bölgesine 90 milyon dolar destek!

Akbank ve EBRD, deprem bölgesi için 90 milyon dolara kadar kredi desteği anlaşması imzaladığını duyurdu. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...



Akbank ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), 6 Şubat'ta meydana gelen  depremlerinden etkilenen deprem bölgesini desteklemek üzere 90 milyon dolara kadar kredi anlaşması imzalandığı bildirildi.

Akbank'tan yapılan son dakika açıklamaya göre, banka, afet bölgesinde finansal sağlığın tesis edilmesi için yapacağı çalışmalarına bir yenisini ekledi.

Akbank ve EBRD den, afet bölgesine 90 milyon dolar destek!

EBRD ile imzaladığı anlaşma kapsamında Akbank, deprem bölgesine 90 milyon dolara kadar kredi kaynağı sunacak. Söz konusu finansman, depremden etkilenen şehirlerdeki işletmelerin ve bireylerin kredi ihtiyaçları için ayrılacak.

İşte konuya ilişkin diğer detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön