28 / 08 / 2024

Ebru Duman banu ergin

Ebru Duman banu ergin

Emlakkulisi eski editörü Ebru Duman Banu Ergin PR'da işe başladı. Ebru Duman, Banu Ergin PR'da Kuzu Grup, Demirbaş Yapı- Erguvan İnşaat, E7 Grup, Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş. firmalarının basın iletişimini yürütecek...

DMN Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DMN Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ebru Duman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Sarıyer, Zekeriyaköy, Kilyos'ta kuruldu.

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki 26 milyon liralık yalısına yeniden tadilat yaptırdı!

Ebru Gündeş'in yalısının iskelesinde kurdurulan otomatik merdiven, tuşa basıldığında bağaza iniyor. Yalının renkli ışıkları için 3 bin 500 dolar değerinde 8 adet özel spotlar kullanıldığı öğrenildi.

Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor!

Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor. Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor.

Duman Kurumahmutoğlu İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duman Kurumahmutoğlu İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Duman, Halit Kurumahmutoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Maltepe, Altay Çeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Banu Evleri Ispartakule 3 iletişim

İçerisinde; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Banu Evleri Ispartakule 3 iletişim bilgileri kapsamında projesinin satış ofisi telefon numarası şöyle: 444 93 13...

Banu Evleri Ispartakule 3 ödemeleri!

Dairelerin alanlarının 121 metrekare ile 171 metrekare arasında farklılık gösterdiği Banu Evleri Ispartakule 3 ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Metrekare birim fiyatının 2 bin 250 TL'den başladığı proje, Hasanoğlu İnşaat imzası taşıyor

Banu Evleri Ispartakule 3 projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 250 TL!

Toplam 6 bin 893 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 3 projesinde daireler metrekaresi 2 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor...

Banu Uçak kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Banu Uçak kimdir? Banu Uçak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Banu Uçak, şimdi hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Ebru Özşuca kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özşuca kimdir? Ebru Özşuca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ebru Özşuca, ne zamandan beri TSKB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

Dumankaya'dan dumanı üstünde kampanya!

Dumankaya'dan dumanı üstünde kampanya. İstanbul'da gerçekleştirdiği 3 projede kampanya başlatan Dumankaya İnşaat; ev almak isteyenlere sıfır faiz, peşinat öteleme ve peşin ödemede indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Yatağan Termik Santrali'nden salınan siyah duman endişeye neden oldu!

Yatağan Termik Santrali'nin bacalarından birinden saat 20.00 sularında yükselen siyah renkteki duman, gökyüzünü kapladı. Gökyüzündeki siyah dumanı gören vatandaşlar, kaymakamlık ve jandarma yetkililerine bilgi verdi.

Banu Aydın kimdir?

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne 19 Şubat 2013 tarihinde ortak olan ve halen Kalite Güvenceden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdüren Banu Aydın kimdir? İşte Banu Aydın...

Gülsa inşaat ve Bay Yapı'nın yeni iletişim ajansı Banu Ergin PR oldu!

Kartal Esentepe Mahallesi'nde 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesini inşa eden Gülsa inşaat&Bay Yapı Ortak Girişimi, iletişim ajansı olarak Banu Ergin PR'ı seçti. Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor.

Ebru Duman banu ergin Haberi

Ebru Duman banu ergin

Emlakkulisi eski editörlerinden Ebru Duman Team İletişim’den Eylül sonu itibariyle ayrılarak, Banu Ergin PR'da işe başladı. Team’de Sinpaş Yapı ve Eviya Gayrimenkul projeleri ile ilgilenen Ebru Duman, Banu Ergin PR'da Kuzu Grup, Demirbaş Yapı- Erguvan İnşaat, E7 Grup, Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş. firmalarının basın iletişimini...