04 / 05 / 2024

Ebru Elmasdağ Aksu Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi

Ebru Elmasdağ Aksu Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi'nin JDE Proje Müdürü oldu. Aksu, sorumlu olduğu bölgedeki tüm JDE faaliyetlerini koordine edecek..

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa bölgesinin JDE Proje Müdürü oldu!

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi'nin JDE Proje Müdürü oldu. Aksu, sorumlu olduğu bölgedeki tüm JDE faaliyetlerini koordine edecek..

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı!

Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı. Sinan Akçıl, ‘Kutsal Kadın’ın çatısı altına girdi!

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı!

Bir süre önce Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı.

Burcu Esmersoy, Tuna Aksu'nun evine taşındı!

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, yaz başından beri birliktelik yaşadığı sevgilisi Tuna Aksu’nun Nişantaşı'ndaki evine taşındı.

Antalya'da Meydan-Aksu raylı sistemi projesinin temeli atıldı!

Antalya'da ANFAŞ, Kadriye ve Serik katlı kavşakları trafiğe açılırken, Meydan-Aksu raylı sistemi ile Kundu ve Belek arasını 4 dakikaya düşürecek turizm yolunun temeli de atıldı

Antalya Aksu'nun imar planı çözüm aşamasında!

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse ile Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu seçim çalışmalarını Aksu’da sürdürdü. Köse, Güzelyurt Mahallesi için de hummalı bir çalışmanın devam ettiğini söyledi.

Sezen Aksu Üsküdar'daki evi için ifade verdi!

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde ifade verdi. Soruşturma kapsamında Sezen Aksu'nun evinde yaptığı tadilatla ilgili olduğu iddia edildi.

Sezen Aksu konağındaki tadilat için ifade verdi!

1908-1912 yıllarında ünlü şair Mehmet Akif Ersoy'a ev sahipliği yapan konağı satın alıp tadilat yaptıran ünlü sanatçı Sezen Aksu, şüpheli sıfatıyla savcıya ifade verdi.

Antalya Aksu'ya 150 yataklı fizik tedavi hastanesi mi yapılacak?

Aksu Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Şahin'in açıklamalarının ardından konu imar komisyonuna havale edildi.

Ebru Ünver kimdir?

Mimar Ebru Ünver kimdir? Mimar Ebru Ünver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ebru Ünver, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ebru Ünver..

Archimate Ebru Bilgili Yelda Kayabay Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Archimate Ebru Bilgili Yelda Kayabay Mimarlık Limited Şirketi, Aylin Yelda Kayabay ve Ebru Bilgili ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya Küçük Aksu Barajı’nın derivasyon tünel kazısı tamam!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Küçük Aksu Barajı’nda incelemelerde bulundu. Özgür, Küçük Aksu Barajı’nın derivasyon tünel kazısı tamamlandığını söyledi.

Düzce Aksu Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü 2015 yılı yatırım programında yer alan Aksu Orman İşletme Şefliğinde ki yolda köprü yapım işi tamamlanarak ulaşıma açıldı.

Ebru Elmasdağ Aksu Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi Haberi

Ebru Elmasdağ Aksu Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi

Dünya asansör devi Otis’in Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi'nin JDE Proje Müdürlüğüne, proje yönetimi ve bilgi teknolojileri alanlarında 18 yıldan fazla tecrübeye sahip olan Ebru Elmasdağ Aksu getirildi.

Ağustos 2017'de ataması yapılan Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi, JDE Proje Müdürü olarak hizmet verecek.

Aksu, sorumlu olduğu bölgedeki tüm JDE faaliyetlerini koordine edecek. Yeni yazılımla bölgenin iş süreçlerinin gelişimini sağlayacak ve bu değişimin yönetimini üstlenecek.

Ebru Elmasdağ Aksu, Güney Avrupa ve Türkiye IT Direktörü Ricardo Luengo’a bağlı olarak Madrid ofisinde görev alacak. 

JDE programı kullanıcıları ve ilgili diğer IT yöneticilerine de destek verecek olan Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Türkiye’nin global pozisyona atanan ilk kadın yöneticisi olarak kayıtlara geçti.

Ebru Elmasdağ Aksu, Buga Otis’te 2014 yılında Yazılım Uygulamaları Proje Yöneticisi olarak...