02 / 05 / 2024

Ebru Gündeşin evleri

Ebru Gündeşin evleri

Habertürk Gazetesi yazarı İpek Durkal, bugünkü yazısında Ebru Gündeş'in mal varlığını konu aldı. İşte o yazı...

Seba Göktürk Evleri'nde teslimler 15 Ekim'de! 1+1'lerde son fırsat!  

Seba Göktürk Evleri projesinde anahtar teslimleri için geri sayım başladı. Projede 1+1'den 5.5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

İstinaf mahkemesinden Ebru Gündeş'in yalı tadilatı davası için beraatına ilişkin karara onay!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 15. Ceza Dairesi, Ebru Gündeş Sarraf hakkında, Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla yargılandığı davada verilen beraat kararı uygun buldu.

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Bülent Ersoy Bodrum'dan 40 milyon TL'ye iki villa satın aldı!

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

Bursa Güleç Egemen Evleri'nde teslimler temmuzda başlayacak!

Egemen Mimarlık, iki mutfaklı Güleç Egemen Evleri’nde inşaatın yüzde 75’ini tamamladı. Şirket, projede anahtar teslimlerine temmuz ayında başlayacak...

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki yalısında aykırılıklar giderildi mi?

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla dava açılmıştı. 7 ay önce, aykırılıkların giderilmemesi durumunda yıkım yapılacağı belirtilmişti, aykırılıklar henüz giderilmedi...

Çin'in koronavirüs için 10 günde inşa ettiği hastane açıldı!

Çin'i etkisi altına alan koronavirüsü ülkede yayılmaya devam ediyor. Çin hükümeti Vuhan kentinde yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle 10 günde inşa edilen hastane hizmete açtı...

Ebru Gündeş Kanlıca'daki ikiz yalısından taşındı mı?

Kanlıca’daki ikiz yalısından taşınacağı haberleriyle gündeme gelen Ebru Gündeş'in yalıyı kullandığı öğrenildi.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki 25 milyonluk yalısından taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Beykoz Kanlıca'da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı. Gündeş'in yeni rotası Kemerburgaz oldu...

Ebru Gündeş hakkında verilen karara Bakanlık itiraz etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Beykoz Kanlıca’daki tarihi yalıda kaçak bölümler nedeniyle yargılanan Ebru Gündeş hakkında verilen beraat kararına itiraz etti.

Ebru Gündeş'in yalı davasında yeni gelişme! Anahtar istendi!

Rıza Sarraf ve mimar Firuz Akın Han hakkında, "İmar kirliliğine neden olma" ve "Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na" muhalefet suçundan açılan davada yeni gelişme yaşandı.

Ebru Gündeşin evleri Haberi

Ebru Gündeşin evleri

Habertürk Gazetesi yazarı İpek Durkal, bugünkü yazısında Ebru Gündeş'in mal varlığını konu aldı. İşte o yazı...


Reza Zarrab, Ebru Gündeş’in kendisinden boşanmak istediğini açıkladığı saatlerde biz Habertürk’te canlı yayındaydık.


Ebru Gündeş ise Ruffles Otel’de Coşkun Sucukları’nın sahibi Kemal Coşkun’un düğününde sahne alıyordu. Düğüne katılanlar, Gündeş’in o geceki performansını, neşesini anlata anlata bitiremiyor. O günden beri pek çok şey konuşuldu ve bu ayrılık kararı için onlarca sebep öne sürüldü.


Kimi, “60 yıl ömür biçtikleri evliliklerinde zor gününde sahip çıkmadı” diye eleştirdi Gündeş’i kimi de “Geç bile kaldı boşanmakta” diye destek çıktı sanatçıya.


NAFAKA MI İSTESİN?

En çok üzerinde durulan konuysa, ikili arasındaki mal paylaşımı. Herkes, o ucu Mars’a kadar giden malların nasıl paylaşılacağını merak ediyor. Ben, bu saatten sonra çiftin aralarında herhangi bir mal paylaşımı...