01 / 05 / 2024

Ebru Mete

Ebru Mete

Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, Ebru Mete tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, M.Müşavirler Sitesi'nde kuruldu.

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özdeş tarafından kuruldu.

Uğur Akkuş, Ebru Şallı'ya Beverly Hills'ten 15 milyon dolara malikane aldı!

İş insanı Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’ya Beverly Hills’te değeri 15 milyon dolar olan bir malikane satın aldı. Malikanede 12 oda, iki havuz, özel bir spor salonu ve tenis kortu bulunuyor...

Ebru Özdemir: 2020 başarılı bir yıl olacak!

Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, 2020 yılının ülke ve inşaat sektöründe başarılı bir yıl olacağına işaret ederek, "Yurt içi ve yurt dışında büyük ölçekli enerji altyapı ve üstyapı inşaat projelerini üstlenmeyi hedefliyoruz." dedi...

Uğur Akkuş milyon dolarlık villasının tapusunu Ebru Şallı'ya verdi!

Ebru Şallı'ya düğün hediyesi olarak 200 bin liralık pırlanta yüzük alan Uğur Akkuş, şimdi de İstanbul Bebek'teki lüks villasının tapusunu Şallı'nın üzerine yaptırdı.

Ebru Yaşar’ın 35 milyon liralık villasını tahtakuruları bastı!

Ebru Yaşar’ın Ulus’taki 35 milyon liralık lüks villasını tahtakuruları bastı. Yaşar, işadamı eşi Necat Gülseven, 2 yaşındaki ikizleri Ebrusu ve Hasan Poyraz ile apar topar eşyalarını toplayıp evi terk etti.

Ebru Gündeş hakkında verilen karara Bakanlık itiraz etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Beykoz Kanlıca’daki tarihi yalıda kaçak bölümler nedeniyle yargılanan Ebru Gündeş hakkında verilen beraat kararına itiraz etti.

Ebru Gündeş yalı davasında beraat etti!

Beykoz Kanlıca'da yer alan yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş hakkında beraat kararı verildi.

Ebru Şancı evinin bahçesine oyun evi yaptırıyor!

Göktürk'te lüks bir villada yaşayan manken Ebru Şancı kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde 20 bin liralık oyun evi yaptırıyor.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Arnavutköy’e taşınacak!

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evlendikten sonra Arnavutköy’de yaşayacak. Çift, Boğaz manzaralı iki katlı bir villa kiraladı.

Ebru Gündeş'e haciz şoku!

Rıza Sarraf'ın Türkiye'deki borçları, eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'e kaldı. Sarraf'ın Büyükçekmece'deki lüks sitesinde bulunan 47 gayrimenkulün aidat borcu nedeniyle Ebru Gündeş'e haciz gönderildi.

Reza Zarrab aidatını ödemedi! Ebru Gündeş'e haciz geldi!

ABD’de yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans’taki 2 ofisinin aidatını ödemeyince, 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya çıktı. Yönetim icraya gitti. Haciz kararı, işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

Ebru Gündeş'in yalı davasında son durum!

Kanlıca'da yer alan yalılarında kanuna aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Ebru Şallı evinin kapılarını takipçilerine açtı!

Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, evinin kapılarını takipçilerine açtı. İşte Şallı'nın oğlu Beren ve Pars ile yaşadığı ev...

Ebru Mete Haberi

Ebru Mete

Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, Ebru Mete tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, M.Müşavirler Sitesi'nde kuruldu.


Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama,irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer organizasyon hizmetlerini yerine getirmek. 2. Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri...