11 / 05 / 2024

Ebru Şahin ve Cedi Osman alaçatı

Ebru Şahin ve Cedi Osman alaçatı

Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin ve milli basketbolcu Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı...

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Edip Arslan Şahin ve Serdar Serbay Şahin ortaklığında kuruldu!

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarkan Şahin ve Uğur Gökmen Yücedağ ortaklığıyla kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Şahinbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Şahin ve Oğuzhan Şahin ortaklığında kuruldu.

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aksu, Anıl Şahin ve Gözde Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Brosis İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brosis İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Bilgin ve Eren Dolay ortaklığında kuruldu.

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Şahinbirlik Kule Vinç Limited Şirketi kuruldu!

Şahinbirlik Kule Vinç Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Huri Şahin ve Muhammet Ali Birlikci ortaklığında kuruldu.

Ebru Özkartal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Özkartal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özkartal tarafından kuruldu.

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Uniseal Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Uniseal Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Şahin ve Özlem Şahin ortaklığında kuruldu.

Ebru Şahin ve Cedi Osman alaçatı Haberi

Ebru Şahin ve Cedi Osman alaçatı

Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin ve ve milli basketbolcu Cedi Osman Çeşme Alaçatı'dan ev aldı.

Takvim'de yer alan habere göre, paylaştıkları fotoğraflarla beğeni toplayan çift İzmir Alaçatı'daki yeni evleri için kesenin ağzını açtı. Magazin gündeminden düşmeyen genç çift paraya kıydı ve yeni evleri için 8 milyon TL'yi gözden çıkardı.

1 yıldır beraber olan Ebru Şahin ve Cedi Osman şu sıralar düğünden düğüne koşuyor.

Cedi Osman Alaçatı'da villa...