02 / 05 / 2024

Ebru Şancı kim

Ebru Şancı kim

Alpaslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, Belçika'nın Hollanda sınırı yakınındaki Overpelt kasabasından bir ev fotoğrafı paylaştı. Altına ''Yakında bu evde yaşayacağız'' diye yazdı.

Ebru Şancı'nın 10 yıllık miras davası sonuçlandı!

Ebru Şancı'nın 2010’dan bu yana devam eden miras davası sonuçlandı. Karşı taraf Ebru Şancı ve diğer 3 mirasçıyla 765 bin TL karşılığında uzlaşmaya karar verdi. İki han satılacak. Elde edilecek paranın dörtte biri Şancı’ya kalacak.

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk Bodrum'daki yazlıklarına taşındı!

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'i corona virüs nedeniyle ertelenince Ebru şancı ve Alparslan Öztürk çifti Bodrum'daki yazlıklarına taşındı.

Ebru Şancı evinin bahçesine oyun evi yaptırıyor!

Göktürk'te lüks bir villada yaşayan manken Ebru Şancı kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde 20 bin liralık oyun evi yaptırıyor.

Ebru Şancı-Montpellier Herault çifti Fransa'ya taşınacak!

Futbolcu eşinin Fransız Montpellier Herault takımına transfer olmasının ardından, Ebru Şancı Bodrum'daki villasını köpeklerine bıraktı. Çift 2 ay sonra Fransa'ya taşınacak.

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk taşınıyor!

Alpaslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, Belçika'nın Hollanda sınırı yakınındaki Overpelt kasabasından bir ev fotoğrafı paylaştı. Altına ''Yakında bu evde yaşayacağız'' diye yazdı.

Ebru Şancı, Kemerburgaz'dan 1 milyon TL'ye villa aldı!

Eski model yeni şarkıcı Ebru Şancı, Kemerburgaz'dan 1 milyon TL'ye, 5 odalı bahçeli dubleks villa aldı.Parayı eve yatırdığını söyleyen Şancı "Elime geçen iki kuruşu bile biriktiririm" dedi

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Kim Kardashian- Kanye West çifti 11 milyon dolarlık malikanelerinde oturmaktan vazgeçti!

Geçtiğimiz ay İtalya'da masalsı bir düğünle evlenen Kim Kardashian- Kanye West çiftinin ev krizi sürüyor. Ünlü çift, Los Angeles'ın Bel Air semtinde bulunan 11 milyon dolarlık evlerinin tadilatının bitmemesi nedeniyle halen ayrı evlerde yaşıyor...

Şerefiye bedelini kim öder?

Taşınmazın cephe farklılığı, manzarayı görme durumu gibi faktörler dairenin bedelini farklı olmasını etkiliyor. Taşınmazın bedelinin farklı olmasına şerefiye bedeli deniyor. Peki, şerefiye bedelini kim öder?

Ebru Polat, Etiler'de güzellik merkezi açıyor!

Etile r’de aylık kirası 30 bin lira olan büyük bir mekan kiralayan Ebru Polat, güzellik merkezi açacağını, bunun için Rusya’dan özel bir ekip getirttiğini açıkladı.

Ebru Şancı kim Haberi

Ebru Şancı kim

Ebru Şancı kendisinden 10 yaş küçük Belkçika doğumlu, Eskişehirspor'da oynayan futbolcu Alpaslan Öztürk ile nikah masasına oturmuştu. İkiz kızlarına 5 aylık hamile olan Ebru Şancı, Belçika'nın Hollanda sınırı yakınındaki Overpelt kasabasından bir ev fotoğrafı paylaştı. Altına ''Yakında bu evde yaşayacağız'' diye yazdı. Çünkü Ebru Şancı'nın eşi Alpaslan Öztürk, Belçika'nın Standard Liege Kulübü'ne transfer...