30 / 04 / 2024

Ebubekir Demircan

Ebubekir Demircan

HS Demircan İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Demircan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

Ebubekir Tivnikli kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Tivnikli kimdir? Kaç yaşında? Ebubekir Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ebubekir Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Demircan tarafından kuruldu.

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamad "Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, Bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir" diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Camilerimizi restore ediyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

Ebubekir Taşyürek: Kartal gayrimenkul rantına layık değil!

Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için çalıştığını söyleyen Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Kartal gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık bir ilçedir'' diye konuştu.

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Ahmet Demircan çöken binanın sakinleriyle buluştu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce'de çöken bina ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demircan, 29 aileyi çevredeki otellere yerleştirdiklerini belirtti.

Demircan Grubu İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan Grubu İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Demircan tarafından kuruldu. 

Ebubekir Demircan Haberi

Ebubekir Demircan

HS Demircan İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Demircan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


HS Demircan İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...