30 / 04 / 2024

ECA markalarıyla buluştu

ECA markalarıyla buluştu

E.C.A İstanbul, Ankara, izmir, Adana, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon ve çevre illerdeki bini aşkın bayi ve servis temsilcileri biraraya geldi.

Deprem bölgesinde ekonomi nasıl canlanacak? İşte o 5 proje!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) bünyesindeki 12 sanayi odası başkanı, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin ekonomisi için buluştu. Başkanlar bölgenin yeniden canlandırılması amacıyla buluştu. İşte deprem bölgesi için planlanan projeler…

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla buluştu!

Şişecam Düzcam, Yunanistan'da gerçekleşen Share Atina 2019'da Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Elbistan'da konut mağdurlarının sorunu çözülecek!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Saraykent Mahallesi’nde evleri yıkılan ve yüklenici firma tarafından yapılmayan konut mağdurlarıyla buluştu. Gürbüz, ''Bu sorunu çözeceğiz, mağdurların yanınızdayız'' dedi.

Türk yapı sektörü Avrupalı müteahhitler ile buluştu!

Türk yapı malzemeleri sektörü, Avrupalı müteahhitler ile Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de buluştu.

Hilmi Türkmen: İmarı büyüttük, parselleri küçültüyoruz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım gerçekleştirilen bir program kapsamında İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adaylarıyla buluştu. 

İçerenköy ve Küçükbakkalköy'ün imar problemi ortadan kalkacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,  İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu bir araya geldi. İlçe adayları projelerini, Yıldırım İstanbul vizyonunu anlattı.

Haydarpaşa Garı tasarım merkezi olacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım  İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adaylarıyla buluştu. Program  Binali Yıldırım moderatörlüğünde gerçekleştirildi. 

Kartal'da imar ve tapu sorunu çözülecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk'te, İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adaylarıyla buluştu. Binali Yıldırım moderatörlüğünde gerçekleşen programda önemli açıklamalar yapıldı. 

ECA markalarıyla buluştu Haberi

ECA markalarıyla buluştu

ECA İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon ve çevre illerdeki bini aşkın bayi ve servis temsilcileri biraraya geldi Türkiye yapı ve ısı sektöründe 60 yılı aşkın süredir hizmet veren, ısıtma sistemleri pazarının lider markası E.C.A.. bayi ve servis kanalına verdiği önemi Türkiye genelinde 11 ilde çevre illerdeki bayı ve servisleri de katılımıyla gerçekleştirdiği iftar yemekleri ile gösterdi. Her yıi geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeklerine bu yıl 1000'in üzerinde bayi ve servis iş ortakları ile çalışanları katıldı. 


İstanbul'da Elginkan Vakfı ve Elginkan Holding Yönetim Kurufu Başkanı Gaye Akçenin ev sahipliğinde Adile Sultan Sarayında gerçekleştirilen buluşma yoğun ilgi gördü. Muhteşem bir sema gösterisinin de sunulduğu iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Gaye Akçen, E.C.A. bayi ve servisleriyle...