30 / 04 / 2024

İçerenköy ve Küçükbakkalköy'ün imar problemi ortadan kalkacak!

İçerenköy ve Küçükbakkalköy'ün imar problemi ortadan kalkacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,  İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu bir araya geldi. İlçe adayları projelerini, Yıldırım İstanbul vizyonunu anlattı.



AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu. İlçe adayları projelerini, Yıldırım ise İstanbul vizyonunu anlattı. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu programın moderatörlüğünü Binali Yıldırım yaptı. Yıldırım sordu, adaylar anlattı. Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem de önemli açıklamalarda bulundu.

Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem şunları söyledi; Erenköy Gümrüğü ve İETT Garajı'nın taşınmasıyla büyük bir millet bahçesi gelecek. Kayışdağı'na telefrik hattıyla sivri noktasında seyir terası oluşabilir. Marmara Uludağ'a kadar izlenebilecek. İçerenköy, Küçükbakkalköy imar problemi çözülecek. Spor alanları, kültürel mekânlar olacak. İçerenköy ve Esatpaşa Spor Kompleksleri olacak. Alt katlarında kapalı otopark olacak. Finans merkezi ve paranın yönetildiği bir şehir olacak. Uzun yıllar sonra Asya'ya ve Ortadoğu'ya hükmedecek. Bir Cumhuriyet Müzesi ve Kurtuluş Savaşı panaroması yapılacak. Gençlerimize yönelik gençlik, spor akademileri yapılacak. E-spor merkezi de Ataşehir'de. Yeşil alanlar ve spor alanları imar planlarıyla birlikte yaygınlaştırılmış olacak. Sokak kütüphaneleri yer alacak. Yetersiz bir hayvan barınağı var. Daha yaşanılabilir ve özellikle rehabilitasyona açık olacak. Fatih Sultan Mehmet Hastanemiz 1200 yataklı olacak. Çalışan annelerinin çocuklarını bırakabileceği yuvalarımız olacak.''


Binali Yıldırım İstanbul projelerini anlattı!


Geri Dön