29 / 04 / 2024

ECA Mina serisi fiyatları

ECA Mina serisi fiyatları

E.C.A. Mina Serisi lavabo ve eviye bataryaları soğuk konumda açıldığı için “siz” istemedikçe sıcak su akıtmaz. Böylece bilinçsizce kombinin tetiklenerek çalışmasını engellenir. Doğalgaz harcaması azalır.

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

Sakarya Mina Cami’nin temeli 25 Ağustos'ta atılacak!

Arifiye Neviye Mahallesi Şehit Barış Kaplan Caddesi Irmak Sokak üzerinde inşa edilecek olan Mina Cami’nin temeli 25 Ağustos Salı günü atılacak.

İtalyan ISVEA Sott’Aqua Serisi ile huzuru banyoya taşıyor!

İtalyan ISVEA, ilhamını doğadan ve sudan aldığı Sott’Aqua Serisi ile su altı dünyasının gizemini ve huzurunu banyolara taşıyor. "Doğaya Dönüş" temalı seride, Soffice ve Marino olmak üzere her zevke hitap edecek iki farklı seçenek bulunuyor.

Danfoss yeni vana serisi ICV Flexline'ı üretti!

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Bticino Axolute serisi ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm oluyor!

İtalyan Bticino Axolute serisi gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile dekorasyona benzersiz bir hava katarken fonksiyonel kullanımı ile ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

GoldMaster'dan yeni Marine serisi!

GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.

Bien Seramik'ten yeni Picasso serisi!

Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor. Birçok tasarımında doğadan ilham alan Bien seramik , Picasso serisinde hem ünlü ressamın tablolarından hem de doğadan etkileniyor.

Bien Seramik Picasso Serisi'ni tasarlarladı!

Adını kübist akımın öncülerinden olan ünlü İspanyol ressam Pablo Picasso’dan alan Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni ahşap dokulu Zegna Serisi!

Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Yurtbay Seramik'ten yeni Zegna Serisi!

Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

Mina Çelik Kapı Üretim Tesisleri Makina İnşaat İth.İhr.Sanayi Ve Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mina Çelik Kapı Üretim Tesisleri Makina İnşaat İth.İhr.Sanayi Ve Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Yolanthe Cabau Mina Towers'ın reklam yüzü oldu!

Eşiyle birlikte Türkiye'ye yerleşen ve işleri daha da açılan GS'lı futbolcu Sneijder'in eşi Yolanthe, Başaran İnşaat'ın Kadıköy Fikirtepe'de inşaatına başladığı Mina Towers'ın reklam yüzü oldu...

ECA Mina serisi fiyatları Haberi

ECA Mina serisi fiyatları

Tasarımında yalın formlardan yola çıkılan E.C.A. Mina Serisi banyo, duş, eviye ve lavabo bataryaları; aynı yalınlığı çok az su ve enerji tüketen çözümüne adapte ederek, minimum tüketim konforunu kullanıcılarıyla buluşturuyor. E.C.A. Mina Serisi lavabo ve eviye bataryaları soğuk konumda açıldığı için “siz” istemedikçe sıcak su akıtmaz. Böylece bilinçsizce kombinin tetiklenerek çalışmasını engellenir. Doğalgaz harcaması azalır. Kombinizin ömrü uzar.


E.C.A. Mina ile Banyolarda El Yakmayan Çözümler! 

Banyolarda sıcak suyun kullanılması sonrasında ısınan batarya gövdesi E.C.A. Mina ile tarih oldu! 


Zorunlu sistem birimlerini, fonksiyonel tasarım çözümlerine dönüştürerek kullanıcının hayatını kolaylaştıran Mina Serisi’nde, banyo bataryası üzerindeki yön değiştirici parça, çıkış ucuna entegre ediliyor. Böylece su el duşuna, çıkış ucu 90 derece sağa  çevrilerek yönlendiriliyor. Bu özellik, dar banyolarda kullanıcıya daha çok alan ve konfor sağlıyor....