07 / 07 / 2024

eca tasarruflu kazan ürünü

eca tasarruflu kazan ürünü

Binalarda Enerji Performans yönetmeliğinin yürürlüğe girmesiyle E.C.A yatırımlarını arttırarak bu doğrultuda çalışmaya başladı. İnşaat projelerinin artmasıyla birlikte enerji performans yönetmeliğinin bu kazanların satışında etkili olması bekleniyor..

Gayrimenkul alım satım işlerinde ticari kazanç değer artış kazancı ayrımı!

Gayrimenkullerin elden çıkarılmalarından doğan kazanç kapsamında gayrimenkul alım satım işlerinde ticari kazanç değer artış kazancı ayrımı nasıl yapılır? İşte taşınmaz satışında ticari kazanç unsurları bu haberde...

Ticari kazanç ne demektir?

Gelir Vergisi Kanununda "gayrimenkullerin alım satımı ve inşa işleriyle devamlı olarak uğraşanların bu işlerden elde ettikleri kazançlar"ın ticari kazanç olarak değerlendiriliyor. Peki gayrimenkul ticari kazanç ne demektir?

En büyük kazanç ve yatırım aracı arsa oldu!

Doğru ve akıla bir yatırım yapmak isteyenlerin imdadına koşan yatırım danışmanları, kişilerin istekleri, bütçeleri ve değer kazanan bölgeler hakkında müşterilerine birbirinden değerli seçenekler sunuyor. En büyük kazanç ve yatırım aracı arsa...

Lütfi Elvan: Marmaray Demir İpek Yolu güzergahındaki tüm ülkelerin kazanımı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, inşa edilen Marmaray' ın sadece Türkiye 'nin değil Demir İpek Yolu güzergahındaki tüm ülkelerin de kazanımı olduğunu kaydetti.

İSMMMO ''Türkiye’de Konut Piyasası: Risk ve Kazanç'' raporunu açıkladı!

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (İSMMMO) “Türkiye’de Konut Piyasası: Risk ve Kazanç” adlı raporuna göre, artan negatif veriler konuttaki “saadet zinciri”nin sonlanacağına yönelik güçlü sinyaller üretiyor...

Miras nasıl kazanılır?

Miras nasıl kazanılır? Atanmış mirasçılar mirası nasıl kazanır? Yasal mirasçılar, atanmış mirasçılara düşen mirası onlara zilyetlik hükümleri uyarınca teslim etmekle yükümlü müdür? İşte sorularınızın yanıtı...

Gayrimenkul alım satımında ticari kazanç!

Gelir Vergisi Kanununa göre devamlı olarak gayrimenkul alım satımı ticari kazanç olarak değerlendiriliyor. Gayrimenkul alım satım işinin devamlı yapılması durumunda elde edilen gelir değer artış kazancı olarak değil ticari kazanç olarak vergilendiriliyor.

Zilyetlik nasıl kazanılır?

Zilyetlik, özel hukuk konusu mallar üzerinde gerçekleştirilebilir. Peki, zilyetlik nasıl kazanılır? Zilyetliğin kazanılmasında başlıca iki türlü yol bulunuyor. Bunlar: Zilyetliğin aslen kazanılması be fer'i kazanma yolu..

TOKİ Kazan Evleri'nde yaşam başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kazan'da konut ihtiyacının karşılanması ve dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmaları amacıyla inşa ettiği 504 konuttan oluşan TOKİ evlerinde yaşam başladı.

Paladyum Beytepe, tasarruflu su kullanımı çalışmalarına devam ediyor!

Ankara'nın ilk cevreci konut kulesi olan Paladyum Beytepe tasarruflu su kullanımı adına yaptığı çalışmalarla da dikkati çekiyor. Projenin yüzde 75'in oluşturan 6 bin 800 metrekarelik yeşil alanın sulanmasında da arıtılmış sudan faydalanılacak.

Paladyum Beytepe tasarruflu su kullanımı adına yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor!

Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe tasarruflu su kullanımı adına yaptığı çalışmalarla dikkati çekiyor. Paladyum Beytepe projesinde gri su kullanılarak yapılan sulama sayesinde 4 konutun bir günde tüketeceği su doğada tutulacak.

Ahmet Kazanç: Palandöken'de başkanlık konutu bilgi evi olacak!

MHP, Erzurum Palandöken Belediye başkan adayı Ahmet Kazanç, 31 Mart sabahı göreve seçilmesi halinde başkanlık konutunda oturmayacağını söyledi. Kazanç, başkanlık konutunu halka açık bilgi evi haline getireceğini açıkladı...

Çanakkale Seramik Maiorca serisi ile mekanlar büyülü bir çekim kazanıyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, İspanya’nın doğasından esinlenerek tasarlanan Maiorca serisi ile mekanlarda büyülü bir atmosfer yaratıyor. Çanakkale Seramik Maiorca serisi ile mekanlar büyülü bir çekim kazanıyor.

eca tasarruflu kazan ürünü Haberi

eca tasarruflu kazan ürünü

Elginkan Grubu şirketlerinden EMAS A.Ş., bünyesinde yer alan E.C.A'yla Binalarda Enerji Performans (BEP) yönetmeliğinin yürürlüğe girmesiyle yatırımlarını artırarak, ürün gamını genişletti. 


EMAS A.Ş. Şirket Müdürü Cahit Köse, kazan konusunda son yıllarda Ar-Ge ve test laboratuarı ile yaklaşık 3 milyon Euro'luk yatırım sonucu yüzde 94'e varan verimlilik değeri ile E.C.A. çelik kazanın pazara sunulduğunu belirterek, şu bilgileri verdi: "Çelik kazan akıllı otomasyon kontrol paneli ve dış hava duyar elemanı ile kullanılarak dış hava koşullarına bağlı olarak kazan gücünü ayarlıyor. Bu sayede enerji ve yakıt tasarrufu sağlayabiliyorsunuz. 

E.C.A. çelik kazanlar monoblok gövdesi içinde yer alan özel olarak tasarlanmış üç geçiş prensibine sahip duman boruları ve ısı transferini maksimum düzeyde sağlayacak şekilde tasarlanmış paslanmaz çelik türbülatörlere sahip. 

Piyasadaki birçok kazandan farklı olarak, ön kapak izolasyonunda...