30 / 04 / 2024

ECA toplantısı yapıldı

ECA toplantısı yapıldı

E.C.A İstanbul, Ankara, izmir, Adana, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon ve çevre illerdeki bini aşkın bayi ve servis temsilcileri biraraya geldi.

İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı!

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

Peker GYO genel kurul toplantısı yapıldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Şahinbey Belediyesi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediye Meclisimiz 31 Mart seçimlerinin ardından ilk toplantısını yaptı. Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Meclis Başkanvekillikleri ve Komisyon üyeleri seçimi de yapıldı

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Akmerkez GYO olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı dün şirketin Etiler'deki merkezinde yapıldı...

Sarıyer Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Sarıyer Belediyesi Ekim ayı meclis toplantılarının 1. oturumu Sarıyer Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapıldı.

Kırıkkale'de emlakçılara bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırıkkale'de emlak ve gayrimenkul alım satımını düzenleyen yönetmelikte yapılan değişikliklerle ilgili düzenlenen toplantıda emlakçılara bilgilendirmeler yapıldı. 

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

ECA toplantısı yapıldı Haberi

ECA toplantısı yapıldı

ECA İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon ve çevre illerdeki bini aşkın bayi ve servis temsilcileri biraraya geldi Türkiye yapı ve ısı sektöründe 60 yılı aşkın süredir hizmet veren, ısıtma sistemleri pazarının lider markası E.C.A.. bayi ve servis kanalına verdiği önemi Türkiye genelinde 11 ilde çevre illerdeki bayı ve servisleri de katılımıyla gerçekleştirdiği iftar yemekleri ile gösterdi. Her yıi geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeklerine bu yıl 1000'in üzerinde bayi ve servis iş ortakları ile çalışanları katıldı. 


İstanbul'da Elginkan Vakfı ve Elginkan Holding Yönetim Kurufu Başkanı Gaye Akçenin ev sahipliğinde Adile Sultan Sarayında gerçekleştirilen buluşma yoğun ilgi gördü. Muhteşem bir sema gösterisinin de sunulduğu iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Gaye Akçen, E.C.A. bayi ve servisleriyle...