03 / 05 / 2024

Şahinbey Belediyesi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediye Meclisimiz 31 Mart seçimlerinin ardından ilk toplantısını yaptı. Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Meclis Başkanvekillikleri ve Komisyon üyeleri seçimi de yapıldı



Nisan ayı itibariyle mazbatasını alarak çalışmalarına başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında yeni dönemin ilk Belediye Meclis Oturumu yapıldı. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Tahmazoğlu Başkanlığında yapılan 2019 yılı Nisan ayı 1. Birleşim Meclis toplantısında 27 madde görüşüldü.

Güzel Hizmetler Yapacağız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri ile birlikte yeni projelere imza atacaklarını söyleyerek “2019-2024 yeni dönem ilk meclis toplantısına başlamadan önce yeni seçilen tüm meclis üyelerimizi kutluyorum. Rabbim bu dönemde güzel hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin. Milletimiz üçüncü kez yeniden desteğini de artırarak, yola devam kararı aldı. Bu dönemde tüm meclis üyelerimizle birlikte geçmişte olduğu gibi yine güzel işlere imza atacağız. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. İlk Meclisimiz çok güzel başladı İnşallah bundan sonrada böyle devam eder” diye konuştu.

 


Geri Dön