06 / 05 / 2024

Ece Banyo ulaşım

Ece Banyo ulaşım

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’e bağlı ECE Banyo üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi. Levent KARACABAY, Ahmet ÇENESİZ ve Ömer TÜRKER Genel Müdür yardımcısı olarak atandılar.

Başakşehir Avrupa Konutları ulaşım!

Başakşehir Avrupa Konutları ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir lokasyonunda bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği proje konut ve ticari birimlerden oluşuyor.

Yenimahalle Akkent Paradise Gardens ulaşım!

Yenimahalle Akkent Paradise Gardens ulaşım bilgilerine göre proje Ankara Yenimahalle - Batıkent bölgesinde bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Soyak Yapı Soyak Konforia ulaşım!

Soyak Yapı Soyak Konforia ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri!

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği projede yüzde 5 lansman indirimi uygulanıyor.

Batışehir Loca ulaşım!

Teslimlerin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği Batışehir Loca Evleri Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Batışehir Loca ulaşım bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım!

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projenin satış süreci devam ediyor.

Concord İstanbul projesi ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Concord İstanbul Evleri 'nde peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Concord İstanbul projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat ulaşım!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.

Nef Inistanbul Gala ulaşım bilgileri!

Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşeceği projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nef Inistanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe ulaşım!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Kadıköy'de yükseldiğini söyleyebiliriz. Teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşeceği proje 3 bloktan oluşuyor.

Soğanlık DKY Kartal ulaşım!

Soğanlık DKY Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Teslimlerin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşeceği projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Ece Banyo ulaşım Haberi

Ece Banyo ulaşım

Yapı sektörünün dünya lideri markaları Ideal Standard'ın Türkiye operasyonlarını ve Isvea’yı bünyesinde bulunduran ECE Holding’in; pazar payı açısından Türkiye’nin ilk üç markasından biri olan amiral gemisi ECE Banyo üst yönetiminde 3 yeni atama birden gerçekleştirildi. Levent Karacabay ECE Banyo Genel Müdür Yardımcılığı’na atanırken; İşletme Müdürlüğü, Lojistik Müdürlüğü, Personel ve İdari İşler Şefliği ile Üretim Planlama Departmanı Karacabay’a bağlandı.



ECE Holding bünyesinde uzun yıllar farklı görevlerde bulunan Ömer Türker ise; Mali İşler, Satınalma, İnsan Kaynakları ve İhracat bölümlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.



Ece Holding’in teknoloji firması Genitec’in Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çenesiz ise aynı zamanda Teknoloji ve Enerjiden Sorumlu ECE Banyo Genel Müdür Yardımcılığı görevini de yürütecek.



Levent Karacabay


Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği mezunu olan Levent Karacabay, seramik sektörünün önde...