06 / 05 / 2024

Ece Banyo ürünleri

Ece Banyo ürünleri

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’e bağlı ECE Banyo üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi. Levent KARACABAY, Ahmet ÇENESİZ ve Ömer TÜRKER Genel Müdür yardımcısı olarak atandılar.

Duş Seti 1.159 TL! Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadara satılıyor? Birçok ev ürünü bulunan Bauhaus’ta banyo malzemeleri indirimli olarak satışta. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Arsimo mutfak ve banyo ürünlerinde inanılmaz fırsat. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Birbirinden ilginç ve kaliteli mutfak ürünleri ile banyo gereçleri Arsimo’da süper indirimli olarak tüketiciye sunuluyor. Türkiye’nin yerli markası Arsimo portföyünde mutfak ürünleri, banyo gereçleri ve evcil hayvanlara yönelik ürünleri bulunduruyor. İşte kaçırılmayacak fıstatlar

Uygun fiyatlı bebek ürünleri A101’de! Yeni ürünler uygun fiyatlar…

A101 2 Haziran Perşembe günü satışa sunacağı ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu haftaki katalogda çeşit çeşit bebek ürünleri göze çarpıyor. Bebek banyo havlusunda mamaya kadar bebek bakımına ve ihtiyaçlarına dair pek çok ürün A101’de. 

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Sancaktepe’de  30 bin sermaye bedeli Ece    Alaz Tekiner, Emre    Alaz, H.Yıldırım Tekiner tarafından kuruldu.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Stil44'ten el yapımı mutfak ve banyo ürünleri!

Stil44, “Binyılların Mirası” sloganıyla tüketicisine geçmişten geleceğe davette bulunuyor. El emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü..

Yeni konut projeleri yapı ürünleri sektöründe talebi artırdı!

Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, yeni konut ve kentsel dönüşüm projelerindeki canlılık yapı ürünleri talebini de artırdı. İç talebin ihtiyacı için İnönü’de 100 milyon liralık yatırımla üretim tesisi kuracaklarını açıkladı...

ECE’ye çok uluslu ortak!

Yapı grubu ECE Holding, çok uluslu banyo ürünleri markası Ideal Standard International ile birlikte şirket kurdu. Yüzde 50-50 ortaklı şirket için imzalar önceki gün atıldı.

Ece Holding ve Ideal Standard Internation ortak oldu!

Yapı sektörünün lider firması ECE Holding ile 200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International, süregelen iş birliklerini bir adım daha ileriye taşıyarak, Türkiye faaliyetlerini Ideal Standard Yapı Malz

Ideal Standart ile Ece Holding birlikte çalışacak!

1875 yılında ABD'de kurulan Ideal Standart isimli banyo ürünleri üreticisi Türkiye'de Ece Holding ile ortak oldu. İki şirket Ideal Standard Yapı A.Ş. adı altında yüzde 50-50 ortak bir şirket kurdu.

Ece Holding ile Ideal Standard ortak oldu!

1875 yılında ABD’de kurulan Ideal Standart isimli banyo ürünleri üreticisi Türkiye’de Ece Holding ile ortak oldu. İki şirket Ideal Standard Yapı A.Ş. adı altında yüzde 50-50 ortak bir şirket kurdu. Ece Holding hali hazırda Türkiye’de Ideal Standard için

Ece Banyo yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı!

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’e bağlı ECE Banyo üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi. Levent KARACABAY, Ahmet ÇENESİZ ve Ömer TÜRKER Genel Müdür yardımcısı olarak atandılar.

Orka Banyo'dan sanatsal banyo ürünleri!

Banyo mobilyaları sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi, dinamik yapısı ve kapasitesi ile dünya çapında marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ORKA Banyo, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile yaşam alanlarını şekillendirmeye devam ediyor...

Ece Banyo ürünleri Haberi

Ece Banyo ürünleri

Yapı sektörünün dünya lideri markaları Ideal Standard'ın Türkiye operasyonlarını ve Isvea’yı bünyesinde bulunduran ECE Holding’in; pazar payı açısından Türkiye’nin ilk üç markasından biri olan amiral gemisi ECE Banyo üst yönetiminde 3 yeni atama birden gerçekleştirildi. Levent Karacabay ECE Banyo Genel Müdür Yardımcılığı’na atanırken; İşletme Müdürlüğü, Lojistik Müdürlüğü, Personel ve İdari İşler Şefliği ile Üretim Planlama Departmanı Karacabay’a bağlandı.



ECE Holding bünyesinde uzun yıllar farklı görevlerde bulunan Ömer Türker ise; Mali İşler, Satınalma, İnsan Kaynakları ve İhracat bölümlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.



Ece Holding’in teknoloji firması Genitec’in Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çenesiz ise aynı zamanda Teknoloji ve Enerjiden Sorumlu ECE Banyo Genel Müdür Yardımcılığı görevini de yürütecek.



Levent Karacabay


Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği mezunu olan Levent Karacabay, seramik sektörünün önde...