06 / 05 / 2024

Ece Banyo yönetimi

Ece Banyo yönetimi

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’e bağlı ECE Banyo üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi. Levent KARACABAY, Ahmet ÇENESİZ ve Ömer TÜRKER Genel Müdür yardımcısı olarak atandılar.

Doa Dizayn Ve Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doa Dizayn Ve Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ece Yılmaz Şanlı ve Onur Şanlı ortaklığında kuruldu.

Fundaroma Alışveriş Merkezi'nin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet!

FUNDAROMA alışveriş merkezinin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet. Projenin 2021 yılının 3. çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Ece Grup İnşaat Proje Geliştirme Ve Yönetimi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ece Grup İnşaat Proje Geliştirme Ve Yönetimi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Ece tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ece Banyo yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı!

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’e bağlı ECE Banyo üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi. Levent KARACABAY, Ahmet ÇENESİZ ve Ömer TÜRKER Genel Müdür yardımcısı olarak atandılar.

Kapital İş Yönetimi Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital İş Yönetimi Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Bedri Serkan Göçmen tarafından kuruldu.

Taras Proje Yönetimi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taras Proje Yönetimi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Feyyaz Karabekiroğlu, Oktay Yavuz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Uphill Court Ataşehir'de kuruldu.

Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi!

İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti. Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi!. Emlak Yönetimi daire başkanlığı görevinden alınan Yusuf Koç’un yerine Yaşar Parlak getirildi.

Bergama'da alan yönetimi çalışmalarına başlandı!

22 Haziran'da Katar'ın başkenti Doha'da yapılan UNESCO Dünya Miras Komite Toplantısı'nda dünyanın 999'uncu, Türkiye'nin ise 13'üncü mirası olarak tescil edilen Bergama, Alan Yönetimi Planı için çalışmalara başladı.

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlyas Koç, Can Koçhisarlı Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Temmuz'da Bakırköy'de kuruldu.

Apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi?

Apartman çatısına konulan çanak anten, zaman zaman anayapıya zarar verdiği sebebi ile yönetim tarafından kaldırılmak istenebiliyor. Peki, apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi? Yönetimin bu konuda yetkisi var mı?

Aliağa 2. Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi çalışmaları başladı!

Aliağa’yı Akdeniz ve Ege’de ülkemize stratejik üstünlük sağlayan ihracat ve lojistik merkezi haline getirmeyi hedefleyen Aliağa Ticaret Odası(ALTO), ‘2. Aliağa Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi’nin hazırlıklarına başladı.

Bina yönetimi risk analizi nasıl yapılır?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında bina yönetimi risk analizi yaptırması zorunlu oluyor. Bina risk analizi kapsamına girebilmesi için bir çalışanının olması yeterli oluyor. Peki, bina yönetimi risk analizi nasıl yapılır?

Bina yönetimi nereye şikayet edilir?

Kat malikleri Genel Kurul toplantısında seçilen bina yöneticisinin kat maliklerine ve binaya karşı bazı sorumlulukları bulunuyor. Ancak bina yöneticisi görevlerini yerine getirmez ya da aksatır ise ne yapılabilir? Bina yönetimi nereye şikayet edilir?

Ece Banyo yönetimi Haberi

Ece Banyo yönetimi

Yapı sektörünün dünya lideri markaları Ideal Standard'ın Türkiye operasyonlarını ve Isvea’yı bünyesinde bulunduran ECE Holding’in; pazar payı açısından Türkiye’nin ilk üç markasından biri olan amiral gemisi ECE Banyo üst yönetiminde 3 yeni atama birden gerçekleştirildi. Levent Karacabay ECE Banyo Genel Müdür Yardımcılığı’na atanırken; İşletme Müdürlüğü, Lojistik Müdürlüğü, Personel ve İdari İşler Şefliği ile Üretim Planlama Departmanı Karacabay’a bağlandı.



ECE Holding bünyesinde uzun yıllar farklı görevlerde bulunan Ömer Türker ise; Mali İşler, Satınalma, İnsan Kaynakları ve İhracat bölümlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.



Ece Holding’in teknoloji firması Genitec’in Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çenesiz ise aynı zamanda Teknoloji ve Enerjiden Sorumlu ECE Banyo Genel Müdür Yardımcılığı görevini de yürütecek.



Levent Karacabay


Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği mezunu olan Levent Karacabay, seramik sektörünün önde...