02 / 05 / 2024

ece demirci

ece demirci

TSKB Gayrimenkul Değerleme Kurumsal Değerleme Departmanı Değerleme Uzmanı Ece Demirci, Esenyurt bölgesini www.emlakkulisi.com için inceledi!

Ece Şirketler Grubu'nun acı günü! Celal Ece vefat etti!

Ece Şirketler Grubu Başkanı İnşaat Mühendisi Celal Ece vefat etti. Ece Şirketler Grubu ve ailesi Celal Ece'nin vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Erkan Demirci: Alanya'da imar planın onaylanması sorunu çözmez!

Şehir Plancısı Erkan Demirci, Kuzey Alanya halkını heyecanlandıran 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının onaylanmasının bölgedeki imar sorununun çözüldüğü anlamına gelmediğine işaret etti

Manisa Demirci TOKİ başvuruları için bugün son gün!

Manisa Demirci TOKİ başvuruları için bugün son gün. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru işlemleri Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman bitiyor?

Manisa Demirci TOKİ Evleri fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından yürütülüyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman bitiyor?

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuru!

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Manisa Demirci TOKİ başvuruları 2015!

TOKİ Manisa Demirci'de fiyatlar 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede 75,10 ve 106,20 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor. İşte Manisa Demirci TOKİ başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Manisa Demirci daire fiyatları!

TOKİ Manisa Demirci daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Başvuruları devam eden projede yüzde 20 peşinatta 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Manisa Demirci TOKİ başvuru ücreti ne kadar?

Toplamda 171 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Manisa Demirci'de başvurular 30 Kasım 2015 tarihinde sona erecek. Peki Manisa Demirci TOKİ başvuru ücreti ne kadar?

Demirci Meydan projesinde son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Demirci’ye yapılacak Demirci Meydan ve Yeraltı Otoparkı ile ilgili olarak Demirci Belediyesi’nin 05.11.2015 tarihli Belediye Meclisi toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Halil Memiş: Demirci Meydan projesi engellenmek isteniyor!

Halil Memiş, Demirci’ye yapılacak Demirci Meydan ve Yeraltı Otoparkı ile ilgili olarak Demirci Belediyesi’nin 05.11.2015 tarihli Belediye Meclisi toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Manisa Demirci Evleri fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede yüzde 15 peşinatta, kalan kısım için 216 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Manisa Demirci başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Manisa Demirci başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Manisa Demirci başvuruları için bugün son gün. Daire fiyatları 75 bin 754 TL'den başlangıç gösteren projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

ece demirci Haberi

ece demirci

2008 yılında çıkartılan yasa sonucunda ilçe statüsü kazanan Esenyurt‘un 2008 yılında nüfusu 373.017 iken 2011 yılında bu sayı 500.000 kişiye ulaştığı görülmektedir. Bölgede ulaşım ve istihdam imkanlarının artması, nitelikli konut stoğunun bulunması, bölgeye olan talebin 2008 yılından itibaren artmasına neden olmuştur. Ayrıca bölgedeki nüfus projeksiyonu göz önünde bulundurularak, öngörülen kentsel/bölgesel donatı alanı fonksiyonlarının da bölgenin gelişimine katkı sağlaması beklenmektedir.

Esenyurt’ta arsa stoğunun fazla olması, imar koşulları ve jeolojik yapının uygun olması dolayısıyla; “modern konut” olarak tanımlanan, içerisinde sosyal alanları (yüzme havuzu, açık ve kapalı yüzme alanları, çocuk oyun alanları, yeme-içme birimleri, rekreatif yeşil alanlar, vb) barındıran, etrafı çevrili, otopark imkanı bulunan güvenlikli siteler şeklinde gelişim gözlemlenmektedir.

Esenyurt yakın zaman önce kurulan bir ilçe olmasına karşın, bölgeye prestij kazandıran projeler...