18 / 05 / 2024

ece deniz toros tasarımları

ece deniz toros tasarımları

Tasarımlarıyla fark yaratan Sur Çelik Kapı, sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dünya markası olma hedefiyle çıktığı yolda, uluslararası bir tasarımcıyla çalışmaya başlayan Sur Çelik Kapı, Ece Deniz Toros'un tasarladığı modelleri satışa sunuyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Deniz İstanbul Evleri nerede?

Teslimlerin 2021 yılında gerçekleşeceği Keleşoğlu Deniz İstanbul Konutları'nda 4.500 adet daire yer alıyor. Peki Deniz İstanbul Evleri nerede?

Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon fiyatları!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon fiyatları 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre mesafede bulunan projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği planlanıyor.

Deniz İstanbul Kalyon Beylikdüzü ödeme planı!

Deniz İstanbul Kalyon Beylikdüzü ödeme planı kapsamında 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede dairelerin alanları 80 metrekareden başlıyor.

Eston Deniz Marina Villaları nerede?

Eston Deniz Marina'da toplam 87 adet villa bulunuyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 1 milyon 200 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Eston Deniz Marina Villaları nerede?

Sur Çelik Kapı yeni tasarımı Anjelin'i sundu!

Tasarımlarıyla sektöründe her zaman fark yaratan Sur Çelik Kapı, uluslararası tasarımcı Ece Deniz Toros'un imzasını taşıyan yeni modeli Anjelin ile güvenliği tasarımın estetiğiyle buluştururak sunuyor.

Ece Deniz Toros, Sur Çelik Kapı için tasarım yapıyor!

Tasarımlarıyla fark yaratan Sur Çelik Kapı, sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dünya markası olma hedefiyle çıktığı yolda, uluslararası bir tasarımcıyla çalışmaya başlayan Sur Çelik Kapı, Ece Deniz Toros'un tasarladığı modelleri satışa sunuyor.

Polatyol İnşaat, Eston Deniz'i devralmak için TMSF ile görüşüyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu Yakuplu Eston Deniz projesi, Polatyol İnşaat'a devroluyor. Şubat sonunda devir işleminin kesinleşeceği projede, teslimler de 2015 sonunda yapılacak

Bursa İstanbul deniz otobüsü seferleri 20 gün içinde başlayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa – İstanbul arasındaki deniz otobüsü seferlerinin 20 gün içinde ve deniz uçağı seferlerinin ise deniz otobüsü seferlerinin hizmete alınmasının ardından faaliyete geçeceğini söyledi

Eston Deniz Konutları'nda 2+1 daireler 334 bin TL!

Teslimlerinin Aralık 2013'de gerçekleşeceği Eston Deniz projesinde fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor...

Eston Deniz Evleri 'nde müstakil tripleksler 922 bin TL'ye!

Eston Deniz Evleri 'nin Kalyon Evleri etabında müstakil tripleksler 922 bin TL'den ve katlı villalar 463 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje   Eston Yapı tarafından Yakuplu 'da, 1.5 milyon metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Konut say

Kanal İstanbul ile ilgili tüm detaylar!

Başbakan Tayyip Erdoğanın çılgın projesini, İstanbulun batısından Marmara Denizini Karadenize bağlayacak bir kanal olarak açıkladı. Erdoğan, proje ile İstanbuldan 2 deniz geçeceğini ve söylece Boğaz trafiğinin rahatlayacağını söyledi...

Eston Deniz ve Eston Şehir ayrıcalıklı yaşam vaat ediyor!

Eston Yapı olarak halen devam eden iki büyük projemiz var Eston Deniz ve Eston Şehir. Her iki projemiz de yeşil ve mavi içinde alabildiğine doğal ve ayrıcalıklı bir yaşam biçimi vaat ediyor

ece deniz toros tasarımları Haberi

ece deniz toros tasarımları

Yaşam alanlarına eşsiz bir bakış açısı katan, tasarımlarıyla göz dolduran Sur Çelik Kapı, sektöründeki yenilikçi çalışmalarına, tasarımda uluslararası bir isim olan Ece Deniz Toros'la işbirliğini başlatarak hız kesmeden devam ediyor. 


Amerika’da yaşayan Türk tasarımcı Ece Deniz Toros, dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid’in asistanlığını yaparak başladığı, gene dünyaca unlu tasarımcı Yves Behar’la çalışarak devam ettiği  iş hayatında şimdi kendi ismiyle ilerliyor.


“Algıda yeni ufuklar açan kapılar” konseptiyle çelik kapı tasarlayan Ece Deniz Toros’un, Sur Çelik Kapı 2015 modelleri satışa sunuluyor.


Dünyanın en köklü medeniyetlerinin ebedi bilgeliğini çağdaş tasarım anlayışıyla buluşturan Ece Deniz Toros'un tasarladığı, yeni modeller, evlerinde modern bir görünüm arayanlara sunuluyor Sur Çelik Kapı farkıyla sunuluyor.


Tasarım ve güvenliği bir arada kullanarak benzerlerinden ayrılan Sur Çelik Kapı, evlerde modern görünümün sembolü haline gelirken,...