28 / 04 / 2024

ece kiremit

ece kiremit

Ece Holding, kiremit üretiminde tarım toprağı kullanımını bitirdi. Yaptığı Ar-Ge ile kayadan kiremit üretimini sağlayan Ece, yeni ürününden yüzde 30 daha çok kazanırken, tarım toprağını da kurtardı.

İsmail Çenesiz: Kiremit ihracatını artıracağız!

Ece Kiremit Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Çenesiz, bu ürüjnle ilgili olarak diğer üretiicilere de know how desteği verebileceklerini ve sektördeki katma değeri artıracaklarını söyledi.

Ece Kiremit: Kiremit ihracatını artıracağız!

Ece Kiremit, Ar-Ge merkezindeki ürettiği yeni ürün Bioksit Kiremit ile kiremiti ihraç edilebilir bir ürün haline getirmeyi hedefliyor. Şirket bu alandaki yatırımlarına devam edeceğini duyurdu.

İsmail Çenesiz: Kiremit ihracatını artıracağız!

Ece Kiremit, Ar-Ge merkezindeki ürettiği yeni ürün Bioksit Kiremit ile kiremiti ihraç edilebilir bir ürün hale getirmeyi hedefliyor. İsmail Çenesiz, Türkiye'nin kiremit ihracatının komşu ülkelerle sınırlı olduğunu söyledi...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Eda Ece: Emlak haberleri seviliyor!

Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Ulus'ta ev aldığını iddialarını yanıtladı. 

Naci Ağbal: Enflasyonun 2021 sonunda yüzde 9,4 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz!

TCMB Başkanı Naci Ağbal, "Enflasyonun 2021 sonunda yüzde 9,4 olarak gerçekleşeceğini, 2022 sonunda yüzde 7'ye, 2023 sonunda ise orta vadeli hedef olan yüzde 5 seviyesine gerileyerek istikrar kazanacağını tahmin ediyoruz." dedi.

Eda Ece kiraladığı daireyi satın aldı!

Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Eda Ece Ulus'ta kiraladığı daireyi satın aldı.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Ulus'ta lüks bir siteye taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aynı eve taşınma kararı aldı. Lüks siteye taşınacak çift yeni daireleri için 40 bin TL'yi gözden çıkardı. 

ECE Türkiye AVM’lerinin yeşil bina sertifikası mükemmel derece ile uzatıldı!

ECE Türkiye yönetiminde yer alan İstanbul’daki Marmara Park ve Eskişehir’deki Espark alışveriş merkezlerinin geçtiğimiz sene almış oldukları BREEAM In-Use sertifikaları “mükemmel” derece ile uzatıldı

Ece Uslu Urla'ya yerleşti!

İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına ünlü oyuncu Ece Uslu da katıldı. Uzun zamandır bir projede yer almayan Uslu, Urla'ya yerleşti.

Ece Seçkin reklam parasıyla villa alacak!

Son 2 ayda yaptığı marka anlaşmalarından 2 milyon lira kazanan Ece Seçkin, birikimiyle uzun zamandır istediği villayı alacak.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Bodrum'da ev kiraladı!

Oyuncu Eda Ece, seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum’da ev kiraladı...

Fatih Portakal’ın evi için kiremit cezası! 

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal yaptığı açıklamada ''Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi" dedi.

Ece Erken'den ev sahibine kira isyanı!

Ece Erken, kirasını isteyen ev sahibi ile yaptığı WhatsApp konuşmasını sosyal medya hesabından yayınladı. Kirasını isteyen ev sahibine koronavirüs var diyen Erken, "ödediğim paraya villada otururdum" diyerek isyan etti.

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

ece kiremit Haberi

ece kiremit

Ece Holding, çatı kaplamalarının en önemli malzemesi olan kiremit üretiminde tarım toprağının kullanılmasını bitirdi. Türkiye'de tarım toprağının kiremit üretiminde kullanılması yasak. Ancak bu durum kiremit için muaf tutuldu. Ece Holding, Ar-Ge çalışmaları sonucunda ilk kez tarım toprağı kullanmadan kiremit üretmeyi başardı. Kayaç malzemeyi öğüterek yapılan bioksit kiremit tarım toprağının hammadde olarak kiremitte kullanılmasının önüne geçti. Klasik kiremite göre yüzde 30 daha pahalı olan bioksit kiremit, 700 bin liralık araştırma masrafıyla bulundu. Ece Holding şirketi Ece Kiremit'in özel hammaddeler kullanılarak ürettiği bioksit, geleneksel kiremitlere oranla daha yüksek soğuğa daha dayanıklı, daha iyi su, ısı ve ses yalıtımına sahip. Bu özellikleri nedeniyle de geleneksel kiremitlere oranla yüzde 30 pahalı satılacak. Yıllık 310 milyon adet kiremitin üretildiği Türkiye'de, 125 milyon adetle pazarın...