19 / 05 / 2024

ece sükan emirgan ev

ece sükan emirgan ev

Ece Sükan’ın Emirgan’da yaşadığı daire, sahip olduğu konum ile gemi güvertesinden farksız. Eklektik tarzı ile öne çıkan ev, Sükan’ın dinamik ve zevkli dünyasına dair renkli ayrıntılarla dolu. Sükan, evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı

Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı! 23 Ekim Yeni Opel Corsa fiyat listesi

Cesur ve yalın Alman tasarımı, üstün teknolojisi ve verimli motor seçenekleriyle satışs çıkan Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya başladı. 200 bin TL kredi için 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı devam ediyor. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Enflasyon, 2026’da tek haneye inecek’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonun 2026’da tek haneye düşeceğini açıkladı. Yılmaz, "2024’ten itibaren kademeli olarak enflasyonun düşeceğini ve 2026 yılında yüzde 8,5 gibi tek haneli rakamlara döneceğimizi öngörüyoruz” dedi.

Ek MTV'de can sıkan gelişme! Büyük ceza kapıda

MTV ile ilgili yeni gelişme. Torba yasayla meclise gelerek kabul edilen ve çok tartışılan ek MTV için itirazlar sürüyor. Ancak yasanın iptali için yapılan itirazların sonucunu beklemeniz ve ek MTV'yi ödememeniz halinde de büyük cezalar gelebilir. İşte tüm detaylar...

Elon Musk'un canını sıkan gelişme! Araçları geri çağırılıyor

Tesla, Çin'de satılan 67 bin 698 aracını geri çağırdı. Araçlardaki hataların düzeltilmesi için yazılımlarının düzeltileceği ifade edildi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş fiyat çağrısı!

Ekonomist ve akademisyenlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dolardaki artış sırasında fiyatları hangi hızla ve hangi oranla yükseltiyorlarsa aynı şekilde şimdi de geri indirmelerini özellikle bekliyoruz." dedi.

SEC Başkanı'ndan dikkat çeken kripto para uyarısı!

ABD’nin menkul kıymetlerden sorumlu düzenleyici kuruluşu SEC Başkanı Gary Gensler, dijital para sektörüne ilişkin, daha fazla denetlenmesi çağrısını yineledi.

Kara kış gelmeden müjdeli haber geldi! Faturaları devlet ödeyecek!

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte artan faturaları ödemekte zorlananların imdadına devlet koşuyor. Maliyetiyle can sıkan faturalar devlet tarafından karşılanacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son kaynağı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak!

18 Mart 2017'de temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı. Dev projede son kaynak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

ece sükan emirgan ev Haberi

ece sükan emirgan ev


13 yıldır moda dünyasının içinde olan, mankenliğin ardından çalıştığı dergicilik sektöründe de adından söz ettiren başarılı bir isim Ece Sükan. Televizyonda birçok moda programı sunmuşluğu da var, dizi oyunculuğu yapmışlığı da... Nişantaşı’nda vintage kıyafetler sattığı kendi adına bir mağazası da bulunuyordu bir zamanlar. Sekiz aydır Hürriyet’te her pazar kadrajına takılan ayrıntıları “Ece’nin Kadrajı” adlı köşesinde samimi ve sıcak diliyle paylaşıyor okuyucularla. “Her zaman görselliği olan işler yaptım. Yazı yazma yeteneğim biraz geç öne çıktı” diyor tüm içtenliğiyle ‘karargahım’ dediği masif ceviz çalışma masasında otururken.


TÜM EVLERİM KARİZMATİKTİ


Salon, mutfak, üç oda ve üç banyo bulunan Emirgan’daki 170 m2’lik bu apartman dairesine dört yıl önce taşınmış. Daha önceleri semt olarak çok sevdiğini söylediği Nişantaşı ve Gümüşsuyu’nda oturmuş. Evden yana her zaman çok...