10 / 05 / 2024

Ecemar İthalat ve İnşaat adres

Ecemar İthalat ve İnşaat adres

Ecemar İthalat ve İnşaat Yatırımları Limited Şirketi, Ayşe Halide Acar ve Mehmet Adnan Acar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

İzlek Yapı Mimarlık İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzlek Yapı Mimarlık İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Kancı, Kasım Günay ve Onur Hasip Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Bhm Gold Llc Alüminyum İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhm Gold Llc Alüminyum İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Navruz Sulaymonov tarafından kuruldu.

Shaheen İstanbul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Shaheen İstanbul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Mıloud A. Enajad tarafından kuruldu.

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Kaya tarafından kuruldu.

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akbar Bana Motaghed ve Mahdı Hassanzadeh Konbad ortaklığında kuruldu.

Şahinler Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Mimarlık Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Mimarlık Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Şahin tarafından kuruldu.

Utgan Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utgan Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Oğuz Utgan tarafından kuruldu.

Turkuaz Realty Pazarlama Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Realty Pazarlama Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abedal Allala tarafından kuruldu.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Massbau Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Massbau Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Yılmaz tarafından kuruldu.

Jakob Mimarlık Alüminyum İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jakob Mimarlık Alüminyum İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Zeytinburnunda  50 bin TL  sermaye bedeli ile Yakup Aslan tarafından kuruldu.

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Şile’de  300 TL  sermaye bedeli ile Fatime Koludönmez tarafından kuruldu.

Ecemar İthalat ve İnşaat adres Haberi

Ecemar İthalat ve İnşaat adres

Ecemar İthalat ve İnşaat Yatırımları Limited Şirketi, Ayşe Halide Acar ve Mehmet Adnan Acar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu. 


Ecemar İthalat ve İnşaat Yatırımları Limited Şirketi iş konusu; 1-Yürürlükteki mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü malın alımı satımı pazarlaması toptan ticareti ile ithalat ve ihracatını yapmak alımı satımı pazarlaması toptan ticareti ile ithalat ve ihracatını yapmak 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,...