05 / 07 / 2024

Ecevit Keleş biyografi

Ecevit Keleş biyografi

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş kimdir? Ecevit Keleş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş'in biyografisi...

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Keleşoğlu Holding Bilge Özdemir ile çalışacak!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding'in, 'Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü' görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Bilge Özdemir Keleşoğlu Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding’in, ‘Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü’ görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi. Bilge Özdemir, Deniz İstanbul projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

Ekrem Keleş Mekke'deki vinç kazasını değerlendirdi!

Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Keleş, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza teslim tarihi!

Güneşli Ginza Evleri 27 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Satış süreci devam eden projede daire fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. İşte Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza teslim tarihi...

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Kampüsü yenileniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı (MYO)’nun bulunduğu kampüsünü yeniden düzenliyor. Kampüs içerisinde yer alan eğitim bloğunda ve çevre düzenlemelerinde başlatılan yenileme çalışmaları ile Alaplı MYO yepyeni görünümü ile yeni akademik yıla merhaba diyecek

Keleşoğlu Ark Residence'ta 1+1 daireler büyük ilgi görüyor!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen, Ark Residence'da 1+1 dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 900 lira ile 6 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 275 bin liradan başlayan 1+1 daireler büyük ilgi görüyor.

Keleşoğlu İnşaat Ark Residence Projesi!

Teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan Keleşoğlu İnşaat Ark Residence Projesi 3 bin 863 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje daire ve ticari alanlardan meydana geliyor.

Keleş İnşaat Keleş Center Airport iletişim!

Toplam 279 adet rezidanstan meydana gelen Keleş Center Airport Sefaköy'de yükseliyor. Keleş İnşaat Keleş Center Airport iletişim için 0212 662 42 36 satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz.

Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Keleş Center Airport projesinin arsa alanı Özelleştirme İdaresi'nden 120 milyon TL'ye satın alındı. Proje Keleş İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Sefaköy Keleş Center Airport iletişim!

Sefaköy Keleş Center Airport iletişim numarası 0212 662 42 36 olarak belirlendi. Konut, ofis ve ticari birimlerin yer alacağı projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunacak.

Keleş Center Airport satış ofisi!

Keleş Center Airport satış ofisi ile 0212 662 42 36 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Arsası Özelleştirme İdaresi'nden 120 milyon TL'ye satın alınan projenin bu yıl sonunda başlaması öngörülüyor.

Ecevit Keleş biyografi Haberi

Ecevit Keleş biyografi

Ecevit Keleş kimdir?

1973 Trabzon doğumludur. İlk ve Orta öğrenimimi Trabzonda tamamladı. Lise öğrenimini ise Sapanca Şehit Albay Güner Ekici Lisesi'nde bitirdikten sonra 1996 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 


İnşaat sektörü, Mühendislik sektörü ve Tavuk Üreticiliği alanlarında iş hayatı faaliyetlerini sürdürüyor 2004-2009 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi'nden Sapanca Belediye Meclis Üyeliği yapan Keleş, 2011 yılında yapılan Genel Seçimlerde de Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı oldu. 


29 Nisan 2012 yılında yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanlığı'na seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi'nden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olmak için 10 Temmuz 2013 tarihinde görevinden istifa etti. 


Keleş, evli ve 2 çocuk...