05 / 07 / 2024

Ecevit Keleş sakarya

Ecevit Keleş sakarya

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş kimdir? Ecevit Keleş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş'in biyografisi...

Yeni Sakarya Stadyumu'nun altyapısı SASKİ'ye emanet!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Yeni Sakarya Stadyumundaki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Yeni Sakarya Stadyumu'nun altyapısı yakında hazır!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, projelerle ilgili bilgi verdi. Keleş, Yeni Sakarya Stadyumu'nda yapılan altyapı çalışmalarını anlattı.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Sapanca'ya 11 milyon TL'lik üç proje!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş Sakarya yatırımları hakkında açıklama yaptı. Keleş Sapanca'da 11 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

Sakarya'nın altyapısına 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü ilçelerini sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların aralıksız sürdüğünü dile getirdi.

Sakarya'ya 10 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya'nın 3 ilçesine içmesuyu deposu inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Sakarya'nın içme suyu sorunu çözülüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve Köprübaşı, Bağlarbaşı ve Akıncı Mahalleleri İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Sakarya'ya 1,6 milyarlık altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ecevit Keleş sakarya Haberi

Ecevit Keleş sakarya

Ecevit Keleş kimdir?

1973 Trabzon doğumludur. İlk ve Orta öğrenimimi Trabzonda tamamladı. Lise öğrenimini ise Sapanca Şehit Albay Güner Ekici Lisesi'nde bitirdikten sonra 1996 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 


İnşaat sektörü, Mühendislik sektörü ve Tavuk Üreticiliği alanlarında iş hayatı faaliyetlerini sürdürüyor 2004-2009 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi'nden Sapanca Belediye Meclis Üyeliği yapan Keleş, 2011 yılında yapılan Genel Seçimlerde de Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı oldu. 


29 Nisan 2012 yılında yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanlığı'na seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi'nden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olmak için 10 Temmuz 2013 tarihinde görevinden istifa etti. 


Keleş, evli ve 2 çocuk...