08 / 05 / 2024

Eclectia AŞ yalıtım projeleri

Eclectia AŞ yalıtım projeleri

ISOSPRING, su kesici, suya maruz kalan zeminler için; tixotropik, kuruduğunda elastik 0 su geçirimsiz, yapısal olarak esnek, plastifiyan içermeyen elastomerik akrilik su yalıtım malzemesidir.

Su yalıtımı depremden koruyor!

Topraklarının yüzde 92'si deprem kuşağında olan Türkiye'de, betonarme binaların ayakta kalabilmesi için su yalıtımı yaptırılması zorunlu hale getirildi. Rutubetten uzak, sağlıklı mekanlar sağlayan su yalıtımının maliyeti ise bina maliyetinin yüzde 5'ini geçmiyor. 

Levent Pelesen: Sağlık için yalıtım şart!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, yalıtım bilincini Türkiye çapında yaygınlaştırmayı hedefleyen İZODER, ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ kapsamında açıklama yaptı.

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

Konutta yalıtım cebi rahatlatıyor!

İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe yaptığı açıklamada standartlara uygun ve doğru yalıtım uygulamalarının enerji tüketimi ve faturaları en az yüzde 60 azalttığını söyledi.

10 milyon konutta yalıtım yeniden düzenlenmeli!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Isı, su ve ses yalıtımı son yılların en önemli konularından biri. Türkiye'de yaklaşık 10 milyon konutta yalıtımın yeniden düzenlenmesi gerekiyor." diye açıklama yaptı.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Karadeniz Teknik Yalıtım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Teknik Yalıtım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayramoğlu tarafından kuruldu.

Su yalıtımı olmayan binaya izin yok!

Deprem tehlikesi altında bulunan Türkiye'de yapı ömrü ve dayanıklılığı açısından büyük öneme sahip su yalıtımı konusunda önemli bir adım atıldı. 

Binalarda yalıtım 10 milyon dolarlık açık kapatır!

İZODER Başkanı Levent Pelesen,  Türkiye'nin cari açığının, yalıtım ile 10 milyar dolar azaltılabileceğine" dikkat çekiyor.

Su yalıtımı binaları depremden koruyor!

BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, "Depremde ayakta kalacak güvenli binalar inşa etmek istiyorsak sağlıklı su yalıtımı uygulamasına dikkat edilmelidir" diyor..

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği tam metni 2017!

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği, 27 Ekim 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmelik kapsamında yeni inşa edilecek binalarda yapılması gereken su yalıtımı esasları belirlendi.. 

ODE Yalıtım, dünya markası olmaya hazırlanıyor!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye'deki yalıtım sektörü ve yalıtım projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Eröz Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Eröz Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Çağrı Özdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eclectia AŞ yalıtım projeleri Haberi

Eclectia AŞ yalıtım projeleri

ISOSPRING, UV ışınlarına içerisinde bulunan seramik mikrosfer parçacıklar sayesinde, dayanımı son derece yüksek, yüzeyde bakteri oluşmasını engelleyen aleve maruz  kaldığında, alevi yaymadan kendiliğinden sönen özelliği sayesinde   ‘’fire retardant coatings” tanımlamasına uyan bir ürün olma özelliğini taşımaktadır.


Yapıların  mantoloma Isı ,Su ,Ses Yalıtımı ve zemin kaplama sistemleri  ile ilgili faaliyet gösteren Eclectia A.Ş  insan ve çevre sağlığına son derece duyarlı üretim yapmaktadır.


ISOSPRING’in  uygulama alanlarının özellikle;  duvarlarda bohçalama, beton sıva, şap, çimento, levha, galvaniz, çinko, alüminyum, pvc, polyester, ahşap kaplı eğimli veya düz çatı ve terasların yalıtımında, çatı dere ve oluklarında, saçaklar, baca dipleri, çatlaklar ve diğer detayların yalıtımında, binaların dış cephelerinin yalıtımında, yapı elemanlarının birleşim  yerleri  ve  derzlerinde alüminyum, ahşap ve pvc çerçeve ve pencerelerin su ve rüzgara karşı yalıtımında,...