29 / 04 / 2024

Ecs Elektromekanik İnşaat nerede

Ecs Elektromekanik İnşaat nerede

Ecs Elektromekanik İnşaat Proje Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ünal tarafından kuruldu. 

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğa Yiğit tarafından kuruldu.

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emre Petek tarafından kuruldu.

Elecon Elektromekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Elecon Elektromekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Uygun tarafından kuruldu.

İkon Elektromekanik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Elektromekanik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Cem Öztürk tarafından kuruldu.

Er Elektromekanik İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Elektromekanik İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Günay tarafından kuruldu.

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadur Punar ve Faruk Çelik ortaklığında kuruldu.

ECS Epoksi Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ECS Epoksi Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çalışkan tarafından kuruldu.

Meg Elektromekanik İnşaat Petrokimya Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Meg Elektromekanik İnşaat Petrokimya Organizasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 75 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Şeker tarafından kuruldu.

Dekare Elektromekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dekare Elektromekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Ercan tarafından kuruldu. 

Kates Elektromekanik İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kates Elektromekanik İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferruh İşleyen tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ecs Elektromekanik İnşaat Proje Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecs Elektromekanik İnşaat Proje Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ünal tarafından kuruldu. 

Akceylanlar İnşaat Elektromekanik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akceylanlar İnşaat Elektromekanik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ceylan ve Ali Kemal Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Ecs Elektromekanik İnşaat nerede Haberi

Ecs Elektromekanik İnşaat nerede

Ecs Elektromekanik İnşaat Proje Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ünal tarafından kuruldu. 

Ecs Elektromekanik İnşaat Proje Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...