07 / 05 / 2024

Eczacı Dergisi

Eczacı Dergisi

Abdi İbrahim, 500 yıllık geçmişiyle tıp tarihinde önemli bir yere sahip olan Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi ile bu yıl 7'nci kez düzenlenen Altın Havan Ödülleri'nde Sosyal Sorumluluk Ödülünün sahibi oldu.

XXI Dergisi artık iPad'den de okunabiliyor!

XXI Mimarlık Tasarım ve Mekan dergisinin mobil versiyonu olan uygulama basılıca tüm özelliklerin yanı sıra daha fazla görsel ve video olanaklarıyla zenginleştirilmiş bir içerik sunuyor. XXI dergisi artık iPad'den de okunabiliyor.

TOKİ Haber Dergisi’nin 52. sayısı yayınlandı!

TOKİ’nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin 52. sayısı yayınlandı. Yeni sayıda inşaat ve gayrimenkul sektörünü ilgilendiren birçok haber yer alıyor...

Eczacıbaşı Vitra Product LLC'nin sermayesini 765 milyon Ruble'ye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Vitra Product LLC'nin sermayesini 765 milyon Ruble'ye çıkardı.

Eczacıbaşı Rusya'da fabrika açtı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Rusya'da fabrika açtığını bildirdi. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Eczacıbaşı Yapı'nın yurtdışındaki ilk seramik sağlık gereci üretim tesisi açıldı!

VitrA markalı ürünlerini 75’ten fazla ülkeye ihraç eden Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, büyüme stratejisi doğrultusunda yurtdışı yatırımlarını sürdürüyor. Eczacıbaşı Yapı'nın yurtdışındaki ilk seramik sağlık gereci üretim tesisi açıldı.

Eczacıbaşı Holding Rusya'daki yeni fabrikasını hizmete açtı!

Eczacıbaşı Holding, 21 milyon euroluk yatırımla kurduğu Rusya'daki yeni fabrikasını hizmete açtı. Ülkedeki ikinci tesisini kuran Eczacıbaşı Holding, dünya genelindeki fabrika sayısını da 16'ya çıkardı...

Eczacıbaşı Rusya'da ikinci fabrikayı açtı!

Rusya’yı stratejik bölge olarak belirleyen Eczacıbaşı Grubu, ülkedeki yeni yatırımını seramik sağlık gereçleri alanında yaptı. Grup, 60 milyon euroluk yeni yatırımıyla pazardan yüzde 10 pay hedefliyor.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş. DRT Bağımsız Denetim Firması ile anlaştı.

Eczacıbaşı Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu'nu yayınladı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., "2014 Yılı Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nun sonuç bölümünü yayınladı. Söz konusu rapor aşağıda...

Yapı dergisi dijital versiyonu ile iPad’lerinizde!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1973 yılı Temmuz ayından bu yana kesintisiz olarak yayımlanan ve kendi alanındaki en uzun ömürlü dergi olan YAPI Mimarlık, Tasarım, Kültür ve Sanat dergisi dijital ortamda yayımlanmaya başladı.

Eczacıbaşı Yapı Grubu, yeni banyo ve karo ürünlerini tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, yeni banyo ve karo ürünlerini; seramik, inşaat ve yapı malzemeleri sektörünü bir araya getiren 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da tanıttı...

Eczacıbaşı Yapı ürünleri UNICERA Fuarı'nda tanıtılacak!

Uluslararası UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı seramik, inşaat ve de yapı malzemeleri sektörünü bir araya getirmeye devam ediyor. Eczacıbaşı Yapı ürünleri UNICERA Fuarı' nda tanıtılacak...

Ahmet Manhal ve Evlatları İnşaat Emlak Eczacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Manhal ve Evlatları İnşaat Emlak Eczacılık Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Dabjan, Ahmad Manhal Dabjan, Ameer Dabjan, Samiha İslam, Kenda Dabjan tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Eczacı Dergisi Haberi

Eczacı Dergisi

Abdi İbrahim tarafından 1,5 yıl süren çalışmalarla çağdaş müzecilik anlayışıyla yenilenen ve geçtiğimiz yıl törenle hizmete açılan Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi, hayata geçirildiği ilk günden bu yana büyük ses getirdi ve önemli ödüller kazandı. Abdi İbrahim'in sosyal sorumluluk projesi Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi, Eczacı Dergisi tarafından bu yıl 7'nci kez düzenlenen Altın Havan Ödülleri kapsamında Sosyal Sorumluluk Ödülü'nün sahibi oldu. 


Konuyla ilgili açıklama yapan Abdi İbrahim Kurumsal İletişim Direktörü Elif Elkin: “105 yıldır dokunduğumuz hayatları iyileştirmek için tutkuyla çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız ödüllerle taçlandırıldığında yeni toplumsal katkı projeleri için daha da heyecanlanıyoruz, cesaretleniyoruz. Hem tıp hem de ülkemiz tarihi açısından çok büyük değere sahip olan Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi'nin birbiri ardına böylesine önemli ödüller alması bizler için büyük bir gurur kaynağı....