01 / 05 / 2024

eczacıbaşı blokları projesi

eczacıbaşı blokları projesi

Hak Yapı Kartal projesi 20 katlı iki blokta toplam 320 adet konuttan meydana geliyor. Hak Yapı Kartal projesinin yükseleceği Eczacıbaşı Blokları'nın yer aldığı alanda yıkım çalışmaları başladı...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

9 soruda Emlak Konutları Başkent projesi!

”Başkent’in yeni Başkent’i” sloganı ile tanıtılan Emlak Konutları Başkent projesi kura çekilişi ile satışa sunuluyor. İşte 9 soruda Emlak Konutları Başkent projesi...

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Eczacıbaşı, Türkiye’deki karo üretimini tek merkezde topluyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, Tuzla’daki karo seramik tesislerini ise lojistik merkezine dönüştürecek.

Eczacıbaşı Vitra'dan Bilecik'e yeni yatırım!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun Bozüyük'te yer alan üç seramik sağlık gereci (SSG) işletmesinin yanına kurulan 4'üncü işletmenin ilk fazı tamamlandı.

Ankaralılar Başkentray Projesi'nin bitmesini bekliyor!

Ankara Başkentray Projesi kapsamında çalışmaların sürdürüldüğü bölgelerde yayalar ve esnaf çalışmalardan olumsuz etkilendi. Ankara, Sincan-Kayaş Banliyö hattını metro standartlarını yükseltmeyi amaçlayan Başkentray Projesi kapsamında çalışmalar yaklaşık bir aydır sürüyor.

Eczacıbaşı'ndan Bozüyük'te yeni yatırım!

Bozüyük'te, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun SSG İşletmesi'nin yanına kurulması planlanan 4'üncü işletmenin ilk fazı devreye alındı.

Hacettepe Köprüsü yarın Başkentray projesi için yıkılacak!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı TCDD tarafından gerçekleştirilecek Başkentray Projesi kapsamındaki Hacettepe Köprüsü'nün yıkım çalışmalarına yarın (Cuma) saat 21.00'de başlanacak.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü! Semih Sarı vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Semih Sarı vefat etti. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri taziye ilanı yayınlattı..

Başkentray projesi bugün başlıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü'nden, Ankara'da Sincan- Kayaş aksında hizmet veren ve banliyö işletmeciliğini daha konforlu, güvenli hale getirecek olan Başkentray Projesi'nin bugün başlayacağı bildirildi.

Başkentray Projesi'nde çalışmalar 11 Temmuz'da başlıyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara’nın banliyö hatlarını metro konforuna kavuşturacak Başkentray Projesi’nde çalışmaların 11 Temmuz’da başlatılacağını söyledi.

Eczacıbaşı İpek Kağıt, Manisa ve Kazakistan'da tesis açtı!

Eczacıbaşı İpek Kağıt, 2012 yılında başlattığı yurtdışında 4 kat büyüme, ciroyu 2'ye katlama hedefiyle uluslararası yatırımlarına bir yenisini ekledi.

Başakport projesi ne zaman başlayacak?

24 Gayrimenkul'ün bu yıl başlamayı hedeflediği Başakport projesi önümüzdeki yıla kaldı. İşte Başakşehir'de Metrokent'e komşu olan Başakport projesinin ertelenme sebebi...

eczacıbaşı blokları projesi Haberi

eczacıbaşı blokları projesi


İstanbul Anadolu yakasında Kartal bölgesinde yeni projesine hazırlanan Hak Yapı firması kentsel dönüşüm proje kapsamında 320 konut inşa ediyor. Hak Yapı Kartal'da Esentepe bölgesinde yer alan Eczacıbaşı Blokları'nda yıkımlar başladı.


Hak Yapı Kartal projesinde bloklar 20 katlı olarak tasarlandı. Hak Yapı Kartal projesinin alanı Kartal Cem Evi'nin yanında kalıyor. Hak Yapı Kartal konut projesi 8,5 dönüm arazi üzerinde hayata geçiriliyor.


Hak Yapı Kartal projesinin resmi olarak yıl sonuna doğru satışa çıkarılması planlanıyor. Hak Yapı Kartal projesinde spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzları, açık - kapalı otopark, fitness merkezi, buhar odaları, sauna gibi sosyal alanlar mevcut. 



Kartal Hak Yapı iletişim

Telefon: 444 1 620

Web: www.hakyapi.com.tr

Gülcihan...