04 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Hijyen Projesi

Eczacıbaşı Hijyen Projesi

Eczacıbaşı Hijyen Projesi kapsamında, Sinop Boyabat YBO yenilendi. Çalışma ile okulda derslik ve pansiyon bölümlerindeki temizlik alanları ile yemekhaneyi kapsayan toplam bin 215 metrekarelik alan, VitrA ve Artema’nın ürünleriyle donatıldı.

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Eczacıbaşı Yapı, ISH Fuarı’nda en yeni ürünlerini tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı ISH Frankfurt Fuarı’nda, yaklaşık 2 bin m2’lik alanda, VitrA ve Burgbad markalarının yeniliklerini sergiledi. Fuar 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

9 soruda Emlak Konutları Başkent projesi!

”Başkent’in yeni Başkent’i” sloganı ile tanıtılan Emlak Konutları Başkent projesi kura çekilişi ile satışa sunuluyor. İşte 9 soruda Emlak Konutları Başkent projesi...

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Eczacıbaşı, Türkiye’deki karo üretimini tek merkezde topluyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, Tuzla’daki karo seramik tesislerini ise lojistik merkezine dönüştürecek.

Eczacıbaşı Vitra'dan Bilecik'e yeni yatırım!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun Bozüyük'te yer alan üç seramik sağlık gereci (SSG) işletmesinin yanına kurulan 4'üncü işletmenin ilk fazı tamamlandı.

Ankaralılar Başkentray Projesi'nin bitmesini bekliyor!

Ankara Başkentray Projesi kapsamında çalışmaların sürdürüldüğü bölgelerde yayalar ve esnaf çalışmalardan olumsuz etkilendi. Ankara, Sincan-Kayaş Banliyö hattını metro standartlarını yükseltmeyi amaçlayan Başkentray Projesi kapsamında çalışmalar yaklaşık bir aydır sürüyor.

Eczacıbaşı'ndan Bozüyük'te yeni yatırım!

Bozüyük'te, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun SSG İşletmesi'nin yanına kurulması planlanan 4'üncü işletmenin ilk fazı devreye alındı.

Hacettepe Köprüsü yarın Başkentray projesi için yıkılacak!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı TCDD tarafından gerçekleştirilecek Başkentray Projesi kapsamındaki Hacettepe Köprüsü'nün yıkım çalışmalarına yarın (Cuma) saat 21.00'de başlanacak.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü! Semih Sarı vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Semih Sarı vefat etti. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri taziye ilanı yayınlattı..

Başkentray projesi bugün başlıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü'nden, Ankara'da Sincan- Kayaş aksında hizmet veren ve banliyö işletmeciliğini daha konforlu, güvenli hale getirecek olan Başkentray Projesi'nin bugün başlayacağı bildirildi.

Başkentray Projesi'nde çalışmalar 11 Temmuz'da başlıyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara’nın banliyö hatlarını metro konforuna kavuşturacak Başkentray Projesi’nde çalışmaların 11 Temmuz’da başlatılacağını söyledi.

Eczacıbaşı Hijyen Projesi Haberi

Eczacıbaşı Hijyen Projesi

Eczacıbaşı Topluluğu'nun, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliğiyle Yatılı Bölge Ortaokulları'nın (YBO) fiziksel koşullarını iyileştirmek hedefiyle yürüttüğü 'Eczacıbaşı Hijyen Projesi' kapsamında bir okul daha yenilendi. Sinop Boyabat Yaşar Topçu YBO, proje kapsamında yenilenen son okul oldu. Okulun tesisat altyapısının MEB tarafından onarılmasının ardından, derslik ve pansiyon bölümlerindeki temizlik alanları ile yemekhaneyi kapsayan toplam bin 215 metrekarelik alan, VitrA ve Artema'nın ürünleriyle yenilendi. Sağlıklı bir okula kavuşan Sinop Boyabat Yaşar Topçu YBO öğrencilerinin sevincini paylaşmak üzere bir tören düzenlendi. Törene, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah ve yerel yöneticiler katıldı.


SAĞLIKLI EĞİTİM HER ÇOCUĞUN HAKKI


Törende bir konuşma yapan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı...