04 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri gebze tesisi

Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri gebze tesisi

Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri, yeni üretim tesisinin temelini Gebze’de attı. Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri, 23 milyon dolarlık yeni yatırımı ile yıllık 110 milyon olan ıslak mendil üretim kapasitesini 150 milyon adede çıkarmayı hedefliyor.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

BİM öyle bir kampanya yaptı ki gören markete koşacak! Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor! BİM 6 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 6 Ocak 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Yayımlanan katalogda pek çok üründe tek fiyat kampanyası başladı. Çeyiz ürünleri 19 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte BİM 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

BİM'de yüzlerce üründe tek fiyat kampanyası! Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor! BİM kataloğu 6 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 6 Ocak 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda yüzlerce üründe tek fiyat kampanyası başladı. Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor. İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

BİM’de bayram başka! BİM market kurban bayramı özel ürünleri!

Bim marketlerin Kurban Bayramına özel ürünleri raflarda yerlerini aldı. 9 Temmuz’da başlayacak olan Kurban Bayramı alışverişini yapmak isteyenler kahveden kolonyaya kadar birbirinden hesaplı ürünleri Bim’de bulabilecek. 

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Bahri Güveli ve Şakir Bahadır ortaklığında kuruldu.

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak ve Mutlu Bayram tarafından kuruldu.

Dr. Tamer Saka, Yapı Ürünleri Federasyon Başkanı oldu!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu’nun (YÜF) Genel Kurul Toplantısı’nda, Başkanlığa TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka seçildi...

Eczacıbaşı Bozüyük'teki dördüncü tesisini açtı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu tarafından yaptırılan "seramik sağlık gereçleri dördüncü üretim tesisi" törenle açıldı. 

Dr. Tamer Saka, TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Başkanı oldu!

Dr. Tamer Saka, 26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis toplantısında Başkan olarak seçildi.

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri gebze tesisi Haberi

Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri gebze tesisi

Uni markası ile kişisel bakım ve bebek bakımı alanlarında hizmet veren Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri, yeni yatırımlarla pazardaki payını büyütmeye devam ediyor. Uni markasıyla kısa sürede pazar lideri olan Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri, Gebze’de 22 bin 300 metrekarelik alanda kurulacak yeni yatırım için düğmeye bastı. 2016 yılında üretime başlaması planlanan üretim tesisinin temel atma töreni 22 Mayıs Cuma günü Eczacıbaşı yöneticilerinin ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Şişmanoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.


Temel atma töreninde konuşan Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri Genel Müdürü Coşkun Bedük, “2016 yılının başında üretime başlamasını planladığımız yeni üretim tesisimiz gelecekteki hedeflerimize ulaşmamızda önemli bir rol oynayacak. 22 bin 300 metrekare alan üzerine kurulacak olan fabrikamızın 12 bin metrekaresi hijyen grubumuzun üretimleri, hammadde-

malzeme deposu ve yönetim binası olarak...