29 / 04 / 2024

eczacıbaşı köprü

eczacıbaşı köprü

Eczacıbaşı Türkiye’nin en büyük altyapı projelerine talip oldu. Eczacıbaşı ’nın kaynak ürünleri şirketi Askaynak, 2020 ’ye kadar yapılacak 100 milyar dolarlık köprü, otoyol ve havalimanı gibi dev projelere ürün sağlamayı hedefliyor...

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

İzmit köprülü kavşak çalışmaları başlıyor!

Eski Gölcük yolu (Ömer Türkçakal Bulvarı) üzerinde, Outlet Center bölgesinde yapılacak yeni köprülü kavşak için inşaat çalışmalarına pazartesi günü başlanacağı açıklandı.

Köprübaşı'nda parke taşı döşeme çalışması tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı Belediyesi’nin Atatürk Mahallesi’nde başlattığı ancak bin 500 metresi yarım kalan parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlamak için harekete geçti.

Samsun Mert Irmağı Köprüsü'nde genişletme çalışmaları başladı!

Samsun'un doğu bölgesinde Tekkeköy ilçesine kadar uzatılan hafif raylı sistem güzergahının Mert Irmağı Köprüsü üzerinden geçecek olması dolayısıyla, köprüde genişletme çalışmaları başladı.

Kocaeli yaya köprüsü çalışmalarını yeniden başlatıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda trafiğin aksamaması için ara verdiği valilik yaya köprüsü çalışmalarını yeniden başlatıyor.

3. köprüye demiryolu bağlantısı yapılacak!

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Murtazaoğlu: "3. köprüye de bir demiryolu bağlantısı planlanıyor. Bu yılın sonuna kadar bir kesiminin yapım ihalesi projelendirmesi devam ediyor. Yıl sonundan önce ilanına çıkmaya çalışıyoruz" dedi.

Gaziantep Septimius Severus Köprüsü'nde restorasyon başladı!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın 8 yıllık mücadelesi sonunda restorasyon programına alınan Araban İlçesindeki tarihi Septimius Severus Köprüsünde yenileme çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Septimius Severus Köprüsü'nde restorasyon çalışmaları başladı!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, tarihi Septimius Severus köprüsünün restitüsyon ve restorasyon çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Başiskele Kırpınar Caddesi'ne köprü yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Kırkpınar caddesinde yaya ve ulaşımı sağlayacak köprü çalışmasını başlattı. Belediye, Körfez Mahallesi'nden geçen dere boyu üzerine ikinci köprüyü yapmak için hazırlık yapıyor.

Çanakkale Boğazı Köprüsü için fizibilite çalışmaları başladı!

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine yapılması planlanan boğaz köprüsünün fizibilite çalışmaları başladı.İhaleyi alan firma çalışanları sondaj işlemlerine başladı.

Beşpınar'da 3 adet nostaljik köprü yapımı başladı!

Adıyaman Beşpınar Projesi içerisinde yer alan 3 adet nostaljik köprünün ihalesinin yapılmasından sonra inşaat çalışmalarına başladı.

Çanakkale Boğaz Köprüsü için zemin etüdü çalışmaları başladı!

Çanakkale Boğazı'na yapılması planlanan köprü için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından zemin etüdü çalışması başlatıldı. Proje dünyanın en uzun asma köprüsü olacak.

Ordu’da Mostar Köprüsü inşaatı başladı!

Altınordu Belediyesi tarafından 30 Mart mahalli idareler genel seçiminde sözü verilen ve Bosna’daki Mostar Köprüsü’nün bir benzeri olacak köprü inşaatına başlandı. Köprü Nisan 2016'da açılacak.

eczacıbaşı köprü Haberi

eczacıbaşı köprü


Kaynak ürünleri pazarının lideri Askaynak, Türkiye’nin en büyük altyapı projelerine talip oldu. Eczacıbaşı ile Amerikalı Lincoln Electric’in eşit ortak olduğu şirket, değeri 100 milyar doları bulan 3. Köprü ve 3. Havalimanı gibi projeler için kaynak ürünleri sağlamayı hedefliyor. Askaynak’ın 40. yıl kutlamalarında konuşan Askaynak Genel Müdürü Ahmet Sevük, şimdiye kadar Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Formula 1 pisti, Melen Suyu ve tüm boru hattı projelerinin kaynak elektrodu ihtiyacını karşıladıklarını söyledi. Sevük, 2020’ye kadar değeri 100 milyar doları bulan projelerin hayata geçirileceğini belirterek şöyle konuştu: “3. Havalimanı, 3. Köprü ve otoyollar, İzmit-Körfez geçişi gibi projeler var. Çelik işinde kaynak ürünlerinin payı binde 1’dir. Yani 2020’ye kadar her yıl 20 milyon dolarlık pazar yaratılacak. Burada ihaleleri kazanan...