07 / 05 / 2024

eczacıbaşı sitesi yapım

eczacıbaşı sitesi yapım

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ilçede “önce insan” yaklaşımıyla; vatandaşların güvenilir ve sağlam binalarda oturmalarına yönelik başlattığı çalışmalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sema Başak tarafından kuruldu.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 8 Ekim'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin lira olarak belirlendi. 

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 17 Eylül'de!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 10 Eylül'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Erzincan Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 22 Ağustos'ta!

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 24 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 9 milyon 380 bin TL olarak belirlendi. 

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 22 Ağustos'ta!

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 24 iş yeri yapım işini ihale ediyor. İşin bedeli 9 milyon 380 bin TL olarak belirlendi. 

Hatay Ayakkabıcılar Sitesi'nde 7.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Hatay Ayakkabıcılar Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi alanına ait altyapı yapım işini 7 milyon 800 bin TL'ye ihale ediyor.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Ardahan'da cami yapımı için arsa bağışlandı!

Ardahan Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, merkez Atatürk Mahallesi'nde cami inşa edilmesi için bir dönüm arsa bağışında bulundu.

Kilis Küçük Sanayi Sitesi'nde 28 işyerinin yapım işi ihale ediliyor!

Kilis Merkez Yeni 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kilis Merkez Yeni III Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde 28 işyeri yapım işini ihale ediyor. İşin bedeli 4 milyon 455 bin TL olarak belirlendi. 

Bingöl III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 11 Temmuz'da!

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

eczacıbaşı sitesi yapım Haberi

eczacıbaşı sitesi yapım

Kartal’da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” kapsamındaki yıkım çalışmaları devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ilçede “önce insan” yaklaşımıyla; vatandaşların güvenilir ve sağlam binalarda oturmalarına yönelik başlattığı çalışmalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. İlçede yapılan “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmalarının yeni bir örnek uygulaması Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla gerçekleştirildi. 

Karlıtepe Mahallesi’nde 13 dönüm arsa üzerine kurulu Eczacıbaşı Sitesi’nin “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” kapsamındaki yıkım törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Belediye Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi CHP Meclis üyeleri, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları, mülk sahipleri, müteahhit firma yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü'nün yürüttüğü proje kapsamında kendileri için en uygun dönüşüm modelini uygulayan ve süreç hakkında Belediye’den...