04 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Towers nerede

Eczacıbaşı Towers nerede

EYS Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve 2 bloktan oluşan Eczacıbaşı Towers projesinin ismi Maltepe Towers olarak değişti. Projede metrekare fiyatı 4 bin liradan başlıyor...

Maltepe Towers 'ta metrekare birim fiyatı 4 bin lira!

Maltepe Towers 'ta metrekare birim fiyatı 4 bin lira olarak belirlendi, Maltepe 'de yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Eczacıbaşı karo ürünlerinde yatırımlarına hız verdi!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, karo ürünlerinde yurtdışı yatırımlarına hız verdi. Yeni hat sonu rektifikasyon ve dijital baskı makineleri için 10 milyon Avro yatırım yaptı.

1991 yılında Eczacıbaşı Topluluğu İş Merkezi projeleri için uluslararası yarışma açılmış!

1991 yılında Levent'te yapılacak Eczacıbaşı Topluluğu İş Merkezi için uluslararası bir yarışma açılmış. 30 bin metrekare alanda yapılacak iş merkezi için ünlü mimar Kevin Roche İstanbul'a gelmiş.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri ve Vitra 3 markayı bünyesine kattı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri ve Vitra markası, 1 milyar euroluk cirosuyla dünyada sektör 8'incisi oldu. Grup, son iki yılda Burgbad, Engers ve Villeroy gibi 3 önemli markayı da bünyesine kattı

Eczacıbaşı Yapı özel durum açıklamasını yayınladı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ve Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda SPK'nın II-27.2 Tebliği Kapsamında ortaklıktan çıkarma hakkı talebi yayınlandı.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri diğer paylarını aldı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş.’nin, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na şirketin diğer paylarının alımı hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İntema'nın Eczacıbaşı Yapı'daki payı yüzde 5,58'e ulaştı!

İntema'nın Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. sermayesindeki payı 20.02.2015 tarihi itibariyle %5,58 oranına ulaşmıştır.

İntema İnşaat, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin paylarını aldı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. payları alımı hakkında açıklama yaptı.

İntema İnşaat'ın Eczacıbaşı Yapı'daki payı yüzde 5,58'e ulaştı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. 'deki payı yüzde 5,58'e ulaştı.

İntema Eczacıbaşı Yapı Gereçleri pay alımını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yapı Gereçleri pay alımını yayınladı.

Ankara Crystal Towers nerede?

Ankara Crystal Towers Evleri daire fiyatları 550 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Kurtoğlu Grup imzası taşıyan Ankara Crystal Towers nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor.

Referans Kartal Towers nerede?

Kiler GYO'nun yeni projesi Referans Kartal Towers nerede? Kiler GYO iştiraki Biskon Yapı tarafından inşa edilecek olan Referans Kartal Towers projesi 382 rezidans ve 6 ticari üniteden meydana geliyor...

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü! Ekrem Kara vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Ekrem Kara vefat etti. Ekrem Kara'nın vefatı üzerine Eczacıbaşı Yapı Gereçleri bir taziye mesajı yayınladı.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri iletişim bilgilerini yayınladı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. iletişim bilgilerini yayınladı.

Eczacıbaşı Towers nerede Haberi

Eczacıbaşı Towers nerede

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve 2 bloktan oluşan Eczacıbaşı Towers projesinin ismi Maltepe Towers olarak değişti. Proje, Eys Grup tarafından yüskseliyor. 


İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Maltepe Towers projesinde eyr alan konutların büyüklükleri 55 metrekareden başlıyor. 


Anadolu Yakası Maltepe2de Orhan Gazi Lisesi'ne çok yakın mesafede konumlandırılan Maltepe Towers prjesinde dairelerin metekare birim fiyatı 4 bin liradan başlıyor.


Maltepe Towers'ta 48 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.


Telefon: 0216 642 77 30

Web adresi: www.eysgrupyapi.com


Melek...