12 / 05 / 2024

Eda Dedeoğlu biyografi

Eda Dedeoğlu biyografi

Mimar Eda Dedeoğlu kimdir? Eda Dedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Eda Dedeoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Eda Dedeoğlu...

Magnethor Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Magnethor Teknoloji Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Daron Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Çakmakcı ve Yasin Dedeoğlu ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Doge Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doge Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeliile Emre Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Eda Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Eda Site Yönetimi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztemir tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

DYS Constructıon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DYS Constructıon Ticaret Anonim Şirketi Süeda Zülal Dedeoğlu, Yunus Şentürk ve Ünsal Yaşaryıldız ortaklığında 240 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Salim Biltekin tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Kulaksız ve Merve Dedeoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Safranbolu Dedeoğlu Cami yenileniyor!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Safranbolu Dedeoğlu Camisi'nde incelemede bulundu. Ertem, burada yaptığı açıklamada, Safranbolu'nun vakıf eserleri konusunda çok zengin bir ilçe olduğunu söyledi.

Bahattin Dedeoğlu Kuyaş Gayrimenkul'ün İç Denetim Birimi'ne atandı!

Kuyaş Gayrimenkul Yatırımları'nın şirket içinde iç denetim birimi kuruldu. Kuyaş Gayrimenkul Yatırımları'nın İş Denetim Birimi'ne Bahattin Dedeoğlu atandı.

Dedeoğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dedeoğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde kuruldu.

Eda Dedeoğlu biyografi Haberi

Eda Dedeoğlu biyografi

Eda Dedeoğlu kimdir?

Eda Dedeoğlu, 2003 yılında Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olmuştur. Aynı yıl Dedeoğlu İnşaat A.Ş.'nde Mimar olarak çalışmaya başlamıştır. 


2004 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü, Mimari Tasarım Programı'nda yüksek lisans eğitimine başlamış, 2008 yılında "Çağdaş Metropolde Görünmeyen Sınırlar ve Kamusal Alanın Yitimi" konulu yüksek lisans tezini tamamlamıştır. 


2006 yılında KG Mimarlık ofisinde çeşitli projelerde çalışmıştır. 2007 yılı ve sonrasında, Dedeoğlu İnşaat A.Ş. bünyesinde çalışmalarına devam ederken, 2008 yılı sonunda bu şirkete bağlı olarak, Ferda Dedeoğlu Bozkurt ile birlikte İstanbul'da Dedeoğlu Mimarlık Ofisi'ni kurmuş, 2010 yılında Seda Dedeoğlu da aralarına katılmış, halen birlikte çalışmalarına devam etmektedirler.


Dedeoğlu Mimarlık

1980 yılında Şaban Dedeoğlu tarafından kurulmuş olan Dedeoğlu İnşaat AŞ'nin bünyesinde, Ferda Dedeoğlu Bozkurt ve Eda Dedeoğlu Şahin tarafından,...