09 / 05 / 2024

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer

Oyuncu Eda Ece, seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum’da ev kiraladı...

Artur Drago Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artur Drago Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eda Kamış ve Tuba Demirboğa ortaklığında kuruldu.

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Ateş taarfından kuruldu.

Ece Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Ülker tarafından kuruldu.

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Kuruldu!

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Pendik’te Eda Kurt ve Nurettin Kurt ortaklığında kuruldu!

İslam Memiş doların düşeceğini söyledi ve tarih verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, doların düşüşe geçeceğini belirterek tarih paylaştı.

Ece May İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece May İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Resul Kılıç tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Drn Deniz Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drn Deniz Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  203 bin 600 TL sermaye bedeli ile Ali Murat Tuzcu, Tuğba Oskay Eda Tuzcu ve  Fırat Burak Tuzcu tarafından kuruldu.

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Sancaktepe’de  30 bin sermaye bedeli Ece    Alaz Tekiner, Emre    Alaz, H.Yıldırım Tekiner tarafından kuruldu.

Relab Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Relab Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengisu İlksoy, Mert Çelebi, Nazlı Ece Ünsal, Yiğitcan Ülkücü tarafından kuruldu.

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Eda Nur Filiz kuruldu.

Elif Ece Uzun borçları nedeniyle evini sattı!

Eşi Mehmet Uzun ile boşanma aşamasında olan manken Elif Ece Uzun'un borçları nedeniyle evi ve arabasını sattığı öğrenildi.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Haberi

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer


Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Oyuncu Eda Ece ve basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'in Bodrum'da ev kiraladığını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Oyuncu Eda Ece, seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile birlikte bugün Bodrum’a tatile gidiyor.

Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile tatile başladı. Ece’nin rol aldığı dizi koronavirüs nedeniyle, erkenden sezon finali yapmış, tüm ekip karantinaya girmişti.

Eda Ece de bu süreçte sevgilisiyle gergin günler geçirmiş ama sonrasında aralarındaki buzları eritmişti.Aldığım duyumlara göre çift, tatili baş başa geçirmek için Bodrum’un yolunu tutmuş. Bodrum’da ev kiralayan çift ağustosa kadar burada kalacak. Ağustosta İstanbul’a dönecek olan çift, işlerinin başına geçecek.

Eda Ece, tekrar sete başlarken, Buğrahan Tuncer de takımı Anadolu Efes ile kampa girerek, yeni sezon için...