24 / 07 / 2024

Eda Kutay Mimarlık Ofisi

Eda Kutay Mimarlık Ofisi

Mimar Eda Kutay, Yüksek Mimar A. Ragıp Buluç'un ofisinde mimar olarak görev yaptıktan sonra 2003'te kendi ofisini kurdu. Peki Eda Kutay kimdir? Eda Kutay imzalı projeler hangileridir? İşte Eda Kutay'ın biyografisi...

Artur Drago Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artur Drago Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eda Kamış ve Tuba Demirboğa ortaklığında kuruldu.

Edsa Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Edsa Yapı Mimarlık Limited Şirketi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Eda Ekinci, Hüseyin Ekinci ve Samet Ekinci ortaklığında kuruldu.

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eda Özen tarafından kuruldu.

Anthro Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anthro Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Aydın ve Elda Karakoç ortaklığında kuruldu.

Meva Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meva Eda Özmen ve Uğur Saraç ortaklığında kuruldu.

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer'de  10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Aylin Elbi Aşkın, Emine Eda Egeli, Ömer Şerif Egeli tarafından kuruldu.

Difdesign Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Difdesign Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Eda Ataytür tarafından kuruldu. 

Studıo Urun Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Urun Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Urun ve Eda Urun ortalığında kuruldu. 

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Baker tarafından kuruldu. 

Eda Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eda Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nilgül Uzunalan imzasıyla kuruldu.

Vangan Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vangan Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 48 bin TL sermaye ile bugün Kutay Yorulmaz, Mert Can Uzyıldırım ve Keem Özerler imzasıyla kuruldu.

Buda Mimarlık Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buda Mimarlık Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Burak Pelenk ve Eda Yakurt Pelenk imzasıyla kuruldu.

Kutay Keskin Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kutay Keskin Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda Kutay Keskin tarafından kuruldu.

Eda Kutay Mimarlık Ofisi Haberi

Eda Kutay Mimarlık Ofisi

Eda Kutay kimdir?


Eda Kutay, ilk, orta ve lise öğrenimini 1976 - 1987 yılları arasında TED Ankara Koleji'nde tamamladıktan sonra, 1987-1991 arasında Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde Mimarlık Bölümü'nü bitirdi. 


Mezun olduktan hemen sonra 1991-1992 yılları arasında Yüksek Mimar A. Ragıp Buluç'un ofisinde mimar olarak görev yaptı. 


Daha sonra 1992-1995 yılları arasında yüksek lisans çalışmasına Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde devam ederken bazı mimarlık büroları ve inşaat şirketlerinde çalıştı. 


Eda Kutay, 1995-1996 yılarında Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olarak görev yaptı.


2002-2006 arasında ortağı olduğu LotusFS Mimarlık Danışmanlık firmasında mimarlık, iç mimarlık ve danışmanlık çalışmalarını gerçekleştirdi. 2003 yılında kurduğu ofisinde halen tasarım çalışmalarına devam etmektedir.



Eda Kutay projeleri!


2008-2009 Duruırmak Konut Yapı Kooperatifi

2007 Ankara'da bir sefaret için hazırlanmış havuz projesi

2006- Island Cove Bodrum Houses - Güvercinlik, Bodrum

2005- Topcon...