04 / 05 / 2024

eddy murphy

eddy murphy

Fenerbahçe'den yeni ayrılan Alex De Souza'nın Brezilya'daki evine Elazığ'dan çıkarılan mermerler döşendi...

Eddie Murphy’nin 12 milyon dolarlık evi satışta!

1986 yılında  başrolünde oynadığı “Sosyete Polisi” ve sonrasında ”Çatlak Profesör” filmleriyle ünlenen Eddie Murphy'in 12 milyon dolarlık evi görenleri büyülüyor. 

Qgs Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qgs Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Calon Thomas Russell, Peter Thomas Murphy ve Rasash Kumar Namwar Sıngh ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Brittany Murphy'nin Hollywood'daki evi 18.4 milyon dolara satışta!

Sinema ve TV dünyasının ünlü çiftinin beş ay arayla hayata veda ettiği ev hala yeni sahibini arıyor. Uzun süredir satışta olan eve alıcı çıkmayınca fiyatında da indirim yapıldı.

Ege mermeri dünyadaki prestijli yapıları süslüyor!

Ege Bölgesi’nde çıkarılan 25 mermer çeşidi artık dünyadaki bir çok prestijli yapıyı süslüyor. Eddie Murphy, Sting, Jennifer Lopez gibi ünlüler de Ege mermerini tercih edenler arasında.

'Türk taşı' modası geri döndü!

Sharon Stone, Jennifer Lopez, Eddie Murphy gibi ünlü isimlerin lüks konutları için tercih ettiği Türk taşları, ABD'de yaşanan ekonomik krizin ardından yeniden tercih edilmeye başlandı.

Zorlu Center AVM ziyaretçileri renkli etkinliklere kazanma şansı yakalıyor!

Zorlu Center AVM ziyaretçileri; 3-8 Temmuz arasında yaptıkları her 100 liralık alışverişte, 9 Temmuz'da Zorlu Center PSM'de gerçekleşecek Mercan Dede Enseble feat. Beyhan Murphy & Göksel Baktagir gösterisini izleme fırsatı bulacak.

eddy murphy Haberi

eddy murphy

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde çıkarılan Hazar Beji mermeri futbolcu Alex'in Brezilya'daki villasına döşendi.Konuyla ilgili açıklama, mermeri temin eden fabrikanın müdüründen geldi.Müdür Reşat Yazıcı, Alex'in villasına döşenen mermeri Brezilya'da müşterileri olan bir firma aracılığıyla gönderdiklerini söyledi.


Yazıcı, ''Özellikle Türkiye'de futbol oynadığı ve Alex gibi bir futbolcu olduğu için mermerin temin edilmesine büyük özen gösterildi'' dedi.


EDDIE MURPHY'NİN EVİNE 'VİŞNE ÇÜRÜĞÜ' MERMERİ!


Alacakaya'da üretilen Hazar Beji mermeri gibi dünyada ilgi gören bir diğer mermer de 'vişne çürüğü' olarak bilinen 'Elazığ Vişnesi', Çankaya Köşkü, kutsal topraklardaki Safa ve Merve Tepeleri, Beyaz Saray ile Dubai'deki 7 yıldızlı otel başta olmak dünyanın en seçkin yapılarını süslüyor. Elazığ vişnesi mermeri,son olarak ünlü Hollywood Yıldızı Edie Murphy'nin de evinde kullanıldı.


Dünyada sadece Alacakaya ilçesinde rezervi bulunan vişne çürüğü mermerin, dünyada ve...