07 / 05 / 2024

Ede Demirçelikin fabrika ve arsaları icradan satışa çıkarıldı

Ede Demirçelikin fabrika ve arsaları icradan satışa çıkarıldı

Temelleri Özsaruhan ailesi tarafından 1955 yılında Metaş ticari unvanı ile atılan, İzmir Bornova’daki demir - çelik tesisleri, arsaları ile birlikte icradan satışa çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

DÇT Demir Çelik'in iflasında hile iddiası! 

Avrupa'nın en büyük fabrikalarından biri olan DÇT Demir Çelik A.Ş şu anda iflas masasında. Tasfiye sürecinin devam ettiği fabrika için hazırlanan raporda ‘Hileli iflas' suçu işlendiği bilgileri yer aldı. 

O ilçede kiralanacak ev kalmadı!

ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir, turistik ilçede doluluk oranının yüzde 100 arttığını belirterek, olası yılbaşı partilerini engellemek için İzmir'den jandarma ve polis ekipleri geleceğini söyledi. Demir, ilçede kiralanacak ev kalmadığını söyledi.

İzmir Torbalı’da 2 bine yakın fabrika kuruluyor!

İzmir'in en fazla “Satılık fabrika” tabelası Torbalı’da asılı. Çok fazla satılık fabrika binası bulunan Torbalı’da 2 bine yakın yeni fabrika binası kuruluyor. Hal böyleyken ilçede fabrika binalarının satış fiyatları kelepir hale geldi

Ede Demirçelik’in fabrika ve arsaları icradan satışa çıkarıldı!

Temelleri Özsaruhan ailesi tarafından 1955 yılında Metaş ticari unvanı ile atılan, İzmir Bornova’daki demir - çelik tesisleri, arsaları ile birlikte icradan satışa çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

İzmir Bornova'daki Ede Demir Çelik Fabrikası icradan satılıyor!

TC. İzmir 3. İcra Dairesi, Ede Demir Çelik Fabrikası'nı, fabrikanın tesislerini ve 31 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 187 milyon 912 bin 560 TL olarak belirlendi.

Şile Belediyesi'nden ilçeye yeni fabrika!

Şile Belediyesi Şile Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdiği plan çalışmaları neticesinde ilçeye yeni bir fabrika daha kazandırıyor, dün Şile Sanayi Bölgesinde temelleri atılan fabrika, ilçede istihdamı güçlendirmek adına önemli bir adım olacak

Demir İnşaat, kentsel dönüşümü Suudi ortakla yapacak!

İstanbul'da ve İzmir'de dönüşüme hazırlanan Demir İnşaat, Anadolu yakasındaki projesinde Suudi iş adamıyla ortaklık yapacak. Riskli alan ilan edilmiş bölgede 33 dönümlük fabrika arazisi dönüştürülecek.

Güler Demir, 1 milyon TL yatırımla iş hacmini yüzde 50 artıracak!

Güler Demir, ilave tesis yatırımı ile üretim alanını genişletecek. Toplam 1 milyon TL yatırım bedeline sahip ilave fabrika yatırımı 2 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

KARDEMİR, Filyos’a yeni fabrika kuruyor!

Kardemir, Filyos’a yeni fabrika kuruyor. Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, Filyos bölgesine 6 milyon ton kapasiteli yeni demir-çelik fabrikası kurmayı hedefl ediklerini açıkladı.

Filyos'a 6 milyon tonluk fabrika!

Karabük'te tam kapasiteye ulaşan Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Filyos'ta 6 milyon tonluk fabrika yatırımı için kollan sıvadı. Fadıl Demirel konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Güler Demir Doğrama, fabrika yatırımı yapacak!

Yeni yatırımların devreye alınmasıyla birlikte üretim kapasitesini yüzde 50 artıran Güler Demir Doğrama, 2013 yılını yüzde 50 büyüme ile kapattı. 2014 yılı için de yüzde 15 büyüme hedefleyen firma, fabrika yatırımına hazırlanıyor.

Tosyalı Holding Cezayir'e 500 milyon dolarlık fabrika kuruyor!

Demir çelik sektöründe faaliyet gösteren Tosyalı Holding, Cezayir'e 500 milyon dolar yatırımla fabrika kuruyor...

Gebzede icradan satılık demir çekme fabrikası!

Gebze 3. İcra Müdürlüğü çekme demir imalatı yapan bir fabrikayı satışa çıkardığını açıkladı. Gebzedeki 8 parsel arazi üstünde yer alan fabrika binası, müştemilatı ve makineler için toplan 86 milyon 562 bin 442 lira değer biçildi

Ede Demirçelikin fabrika ve arsaları icradan satışa çıkarıldı Haberi

Ede Demirçelikin fabrika ve arsaları icradan satışa çıkarıldı

Temelleri Özsaruhan ailesi tarafından 1955 yılında Metaş ticari unvanı ile atılan, İzmir Bornova’daki demir-çelik tesisleri, arsaları ile birlikte icradan satışa çıkarıldı. Çeşitli nedenlerle birçok kez el değiştiren ve son olarak Ede Demir Çelik ticari unvanı ile faaliyette olan Bornova’daki demir-çelik tesisi ekipmanları ve 31 adet arsası ile İzmir 3. İcra Dairesi tarfından satış ilanı verildi. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 187 milyon 912 bin 560 TL olarak belirlendi. 


İzmir 3. İcra Dairesi’nin satış ilanında Ede Demir Çelik’in İzmir Bornova İlçesi Işıklar Mahallesi Aralıkirim Mevkii’nde yer alan 153 bin metrekare büyüklüğündeki fabrika müştemilatı ile arsa vasıfl ı taşınmazın tamamı, yine aynı adresteki 27 bin metrekarelik fabrika binasının bulunduğu arsanın tamamı ile, biri 8 bin 400 metrekare, diğeri 5 bin 310 metrekare...