29 / 04 / 2024

Güler Demir, 1 milyon TL yatırımla iş hacmini yüzde 50 artıracak!

Güler Demir, 1 milyon TL yatırımla iş hacmini yüzde 50 artıracak!

Güler Demir, ilave tesis yatırımı ile üretim alanını genişletecek. Toplam 1 milyon TL yatırım bedeline sahip ilave fabrika yatırımı 2 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.



Endüstriyel çelik yapılarla birlikte kapı, çevre korkulukları ve iç platformların makine konstrüksiyonları gibi binaların tüm yapısal çelik ürünlerini imal eden Güler Demir, ilave tesis yatırımı ile üretim alanını genişletecek. Toplam 1 milyon TL yatırım bedeline sahip ilave fabrika yatırımının 2 bin metrekare kapalı alana sahip olacağının bilgisini veren Güler Demir Genel Koordinatörü Oktay Güler, "Ekonomideki gidişata göre yatırımımızı hayata geçirmeyi planlıyoruz. İlave tesis ile birlikte makine parkını da geniş-leteceğiz. Böylece iş hacminde yüzde 50 oranında artış hedefliyoruz. Yeni yatırımların devreye girmesiyle birlikte şuan 40-45 civarında olan istihdam sayımızla yüzde 15'lik bir artış görüyoruz" diye konuştu.  2012 ve 2013 yıllarının sektör açısından dalgalı geçmesine karşın firma olarak çok etkilenmediklerini anlatan Güler, geçtiğimiz yıl 18 proje tamamladıklarını ve yılı yüzde 50 büyüme ile kapattıklarım anlattı. 


Gelecek üç ay için iş hacmi anlamında yüzde 60 dolu olduklarını ifade eden Güler, 2014 büyüme hedeflerinin ise yüzde 15 olarak belirlediklerini dile getirdi. 


Dünya 


Geri Dön