16 / 05 / 2024

Güler Demir

Güler Demir

Güler Demir Doğrama Genel Koordinatörü Oktay Güler, sektörü bir üst basamağa taşıma hedefleri doğrultusunda, robotik sistem yatırımına hazırlandıklarını söyledi.

Güler Demir 2014'te anahtar teslim projelere odaklandı!

Endüstriyel çelik yapılarla birlikte bir binanın tüm yapısal demir-çelik ürünlerini imal eden Güler Demir, yıllık 2 bin 500 ton çelik konstrüksiyon imalat ve montaj kapasitesine sahip..

Güler Demir, 1 milyon TL yatırımla iş hacmini yüzde 50 artıracak!

Güler Demir, ilave tesis yatırımı ile üretim alanını genişletecek. Toplam 1 milyon TL yatırım bedeline sahip ilave fabrika yatırımı 2 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları haftaya indirimle başladı! Fiyatlar resmen çakılıyor! Güncel demir fiyatları

Ticaret Bakanlığı tarafından denetim altına alınan inşaat malzemelerinde son dakika gelişmeler takip ediliyor. Demir fiyatları geçtiğimiz hafta itibariyle düşüşe geçerken bugün bir indirim daha geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları...

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar adeta dudak uçuklattı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Dün gelen zamdan sonra bugün demirin tonuna bir zam daha geldi. Zamlar sonrası demir fiyatları adeta dudak uçuklattı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Demir fiyatlarındaki düşüş dur durak bilmiyor! Demir fiyatlarına bir indirim daha geldi! Güncel demir fiyatları!

İnşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyat listesi.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

Demir fiyatları sil baştan değişti! Demir fiyatları resmen çakıldı! 4 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarındaki düşüşler devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına bir indirim daha geldi fiyatlar sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar güncellendi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

Dolar/TL kurunun düşüşe geçmesi ile inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyat listesi baştan güncellendi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç lira? 30 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

1 ton demirin fiyatı 20 bin TL seviyesinden düştü! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatları Temmuz ayına rekorla başladı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin lira seviyesine kadar yükselerek tarihi rekorunu kırdı. Son günlerde gelen indirimler demir fiyatlarını düşürdü. Demir fiyatları ne kadar? 5 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Güler Demir Haberi

Güler Demir

"Sektörde ciddi bir fark yaratmayı, özellikle verimlilik ve kalite anlamında çıtayı yukarı taşımayı amaçlıyoruz" diyen Güler, "Örnek bir sisteme imza atacağız. İlk etaptayüzde 15, uzun vadede de yüzde 50'ye varan oranlarda verimlilik artışı öngörüyoruz. Maliyet ve zaman anlamında müşterilerimiz kazanç sağlayacak. Bizi robotik yatırımlara iten bir diğer sebep ise kalifiye eleman sıkıntısı ve personel maliyetlerinin yüksekliği. Böylece halihazırdaki yetişmiş personelimizi standart işlerin dışında daha nitelikli işlere yönlendireceğiz. Sektörümüzde yatırımlarımızla ve hayata geçirdiğimiz projelerle dikkat çekmeye başladık. Köklü bir firma olduğumuz için Bursa'da her zaman ilk beşteyiz. Robotik yatırımlarla sektördeki iddiamızı daha da güçlendireceğiz" dedi. Oktay Güler, 2 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 3 bin 500 metrekare alanda faaliyet gösterdiklerini ve 70 personel istihdam ettiklerini aktardı. Bu yıl...