25 / 12 / 2024

Güler Demir 2014'te anahtar teslim projelere odaklandı!

Güler Demir 2014'te anahtar teslim projelere odaklandı!

Endüstriyel çelik yapılarla birlikte bir binanın tüm yapısal demir-çelik ürünlerini imal eden Güler Demir, yıllık 2 bin 500 ton çelik konstrüksiyon imalat ve montaj kapasitesine sahip..



Endüstriyel çelik yapılarla birlikte bir binanın tüm yapısal demir-çelik ürünlerini imal eden Güler Demir, yıllık 2 bin 500 ton çelik konstrüksiyon imalat ve montaj kapasitesine sahip. Güler Demir Genel Müdürü Olcay Güler, 1979 salından bu yana alışveriş merkezleri ve fabrika inşaatları projelerinde çözüm ortağı olarak faaliyet gösterdiklerini söyledi. Güler Demir'in, Marmara Bölgesi ağırlıklı olmak üzere yurt geneline hizmet verdiğini belirten Güler, endüstriyel çelik yapılarla birlikte kapı, çevre korkulukları ve iç platformların makine konstrüksiyonları gibi bir binanın tüm yapısal demir-çelik ürünlerini imal ettiklerini kaydetti. 


Geçen yılın yatay bir seyirde geçtiğini belirten Olcay Güler, 2015'te bazı müşterilerinin devam edecek projelerinde yer alacaklarını ifade etti. 2014'te anahtar teslim projelere de odaklandıklarını anlatan Güler, Bandırma'da 2 bin metrekarelik bir fabrikayı betonundan kaplamasına, bina konstrüksiyonundan elektrik tesisatına kadar A'dan Z'ye tamamladıklarını dile getirdi. Bursa'da Sur Yapı'nın yeni projesinde yer alarak, satış ofisleri inşasını yaptıklarını belirten Güler, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yap-işlet-devret modeliyle yaptırılan teleferik projesinde de yer aldıklarını, Kadıyayla ve Teferrüç istasyonlarını tamamlayarak teslim ettiklerini anlattı. Demir, Karacabey Devlet Hastanesi'nin çatısını da geçen yü tamamladı. Bir diğer kuruluşları olan Sineryum ile Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'nın çatı kumlama ve boyama işlerini de yürüttükleri bilgisini veren Güler, yıllık 2 bin 500 ton çelik konstrüksiyon imalat ve montaj kapasiteleri olduğunu, iki yıldır da bu kapasiteyi yüzde 100 kullandıklarını vurguladı. 

Bursa'da yeni sanayi alanlarının açılmasını, sanayi bölgeleri dışında kent içinde yer alan tesislerin yeni alanlara taşınmasını desteklediklerinin altını çizen Olcay Güler, planlanan Batı OSB'de serbest inşaat şartları olması halinde, endüstriyel yapı sektörünün önümüzdeki 20 yılını meşgul edeceğini aktardı. Güler, "Sanayicilerin kendine özel spesifik yapılara ihtiyaçları var. Gelinen noktada arazi fiyatları pahalı. Bu nedenle sanayici ihtiyacı doğrultusunda bina yatırımına yönelemiyor. Sanayici, araziyi uygun alabilirse bina yatırmına da önem verir. Bu da hem çeliğin hem de daha nitelikli yapıların oluşmasını sağlar" dedi. 


Dünya ek


Geri Dön