16 / 05 / 2024

Güler Demir haberleri 2014

Güler Demir haberleri 2014

Güler Demir, ilave tesis yatırımı ile üretim alanını genişletecek. Toplam 1 milyon TL yatırım bedeline sahip ilave fabrika yatırımı 2 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları haftaya indirimle başladı! Fiyatlar resmen çakılıyor! Güncel demir fiyatları

Ticaret Bakanlığı tarafından denetim altına alınan inşaat malzemelerinde son dakika gelişmeler takip ediliyor. Demir fiyatları geçtiğimiz hafta itibariyle düşüşe geçerken bugün bir indirim daha geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları...

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar adeta dudak uçuklattı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Dün gelen zamdan sonra bugün demirin tonuna bir zam daha geldi. Zamlar sonrası demir fiyatları adeta dudak uçuklattı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Demir fiyatlarındaki düşüş dur durak bilmiyor! Demir fiyatlarına bir indirim daha geldi! Güncel demir fiyatları!

İnşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyat listesi.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam! Demirin ton fiyatı bir yılda 5 bin liradan fazla arttı! 1 ton demir bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün en temel yap malzemelerinin başında gelen demir, gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Geçen yılın aynı ayına göre 14 bin 500 lira olan demir fiyatları bugün 5 bin liradan fazla yükseldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Demir fiyatları sil baştan değişti! Demir fiyatları resmen çakıldı! 4 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarındaki düşüşler devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına bir indirim daha geldi fiyatlar sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar güncellendi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

Dolar/TL kurunun düşüşe geçmesi ile inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyat listesi baştan güncellendi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç lira? 30 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Güler Demir haberleri 2014 Haberi

Güler Demir haberleri 2014

Endüstriyel çelik yapılarla birlikte kapı, çevre korkulukları ve iç platformların makine konstrüksiyonları gibi binaların tüm yapısal çelik ürünlerini imal eden Güler Demir, ilave tesis yatırımı ile üretim alanını genişletecek. Toplam 1 milyon TL yatırım bedeline sahip ilave fabrika yatırımının 2 bin metrekare kapalı alana sahip olacağının bilgisini veren Güler Demir Genel Koordinatörü Oktay Güler, "Ekonomideki gidişata göre yatırımımızı hayata geçirmeyi planlıyoruz. İlave tesis ile birlikte makine parkını da geniş-leteceğiz. Böylece iş hacminde yüzde 50 oranında artış hedefliyoruz. Yeni yatırımların devreye girmesiyle birlikte şuan 40-45 civarında olan istihdam sayımızla yüzde 15'lik bir artış görüyoruz" diye konuştu.  2012 ve 2013 yıllarının sektör açısından dalgalı geçmesine karşın firma olarak çok etkilenmediklerini anlatan Güler, geçtiğimiz yıl 18 proje tamamladıklarını ve yılı yüzde 50...