13 / 05 / 2024

Ede Gayrimenkul adres

Ede Gayrimenkul adres

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yeşilova tarafından kuruldu.

İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? Maslak, Seyrantepe, Ümraniye... Tek tek açıklandı!

İstoç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, Manhattan ile İstanbul'daki konut kiralarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? İşte o rakamlar...

Belediye bu ilçede 8 gayrimenkul satıyor!

Erbaa Belediye Başkanlığı, Tokat Erbaa'da yer alan sekiz adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkuller Erbaa Kurtuluş'ta yer alıyor. 

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede tam gayrimenkul satacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte söz konusu satış ihalesi ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 ilçede gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe ve K.Kızılhisar'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yeşilova tarafından kuruldu.

Koronavirüsle hangi ilçede gayrimenkul fiyatları katlandı?

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'da gayrimenkul fiyatlarının beş on katına kadar çıktığını söyledi. Aras, "Kiralar da tabii en az iki, üç katına çıktı. O yüzden Bodrum’da her yer artık altın değerine ulaştı" diye konuştu.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'ede 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Milli Emlak'tan 13.3 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 6 ilçede yer alan 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 13.3 milyon TL olarak belirlendi.

Giresun'da 76.5 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Giresun İl Özel İdaresi, 6 ilçede yer alan 10 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

İstanbul'da 3 ilçede 55 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 3 ilçedeki 4 gayrimenkulü satışa sunuyor..

İstanbul Defterdarlığı'ndan 8 ilçede satılık 18 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul'un 8 ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kanal İstanbul dört ilçede gayrimenkul fiyatlarını artıracak!

Kanal İstanbul‘un güzergahında yer alan dört ilçede gayrimenkul fiyatlarının artması bekleniyor. Endeksa.com’un Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, özellikle Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir ve Arnavutköy‘de fiyatların artacağına dikkat çekti. 

Ede Gayrimenkul adres Haberi

Ede Gayrimenkul adres

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yeşilova tarafından kuruldu.

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a)- Şirket amacına uygun olarak İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak., Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işleri ile birlikte kat karşılığı inşaat yapmaya arsa almaya satmaya arsa alıp üzerinde her türlü inşaat işleri yapmaya, inşaat malzemeleri ve nalburiye malzemeleri kum, çakıl, çimento, demir ve her türlü inşaat malzemesi alım satım işi yapmaya, emlak alım satım işleri yapmaya ve komisyonculuğu yapmaya, mühendislik hizmetleri , danışmanlık ve proje hizmetleri yapmaya, resmi ve özel inşaat ihalelerine katılmak dahili ticaret komisyon mümessillik, taahhüt işleri...